fbpx
méhpempő

Vegye fel a harcot a vírusok ellen méhpempővel! (x)

Mindannyian törekszünk arra, hogy megőrizzük az egészségünket. Az egészséges, hosszú élet titkát sokan kutatják, de az biztos, hogy ebben az immunrendszer kimagasló szerepet játszik. Amennyiben immunrendszerünk megfelelően működik, akkor képes arra, hogy a szervezetet megtámadó kórokozókat hatékonyan legyőzze. Az immunrendszer nem megfelelő működése esetén azonban a vírusok, baktériumok és egyéb mikroorganizmusok megtámadják testünket és különböző betegségeket okoznak.

Az immunrendszer erősítése, illetve nem megfelelő működése esetén a működés helyreállítása nagyon fontos feladat. Ehhez többféle terméket is hirdetnek számunkra, de van, amikor a legjobb a természet adta kincsekhez fordulni. A Bodó Méhészet méhpempője természetes megoldást kínál immunrendszerünk erősítésére, valamint betegség esetén a betegség leküzdésére.

Immunerősítés méhpempővel

Ma már nemcsak a téli időszakban támadnak a vírusok, hanem sajnos egész évben számítani kell arra, hogy megbetegítenek bennünket. Influenza, koronavírus, egyre újabb baktérium- és vírustörzsek jelennek meg. Fel van adva a lecke az immunsejteknek, hogy felismerjék ezeket a kórokozókat és elkezdjék harcukat. Ha időben észreveszik a betolakodót, akkor esélyt sem adnak a bacilusoknak arra, hogy megbetegítsenek bennünket, ha pedig mégis megbetegszünk, akkor segítségre van szükségünk.

A méhpempő egy természetes, ősi kincsünk, amely fertőtlenítő hatásának köszönhetően segít bennünket a gyógyulásban. Erősíti és támogatja az immunrendszert, ezért mind a betegség megelőzését, mind pedig a betegség legyőzését segíti.

A méhpempő összetétele

A méhpempő a méhek garatmirigyében termelődik, elsősorban a méhkirálynőt táplálják vele, de a méhek életük első napjaiban minden lárvát ezzel etetnek. Összetételét tekintve fehérjét, zsírokat, cukrot, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és enzimeket tartalmaz. Ezeken belül magas a B-vitamin tartalma, valamint többek között magnéziumot, kalciumot, szelént, vasat, cinket is tartalmaz. 10-HDA sav tartalma révén antibakteriális hatású, és segíti a szabadgyökök számának csökkentését.

A méhpempő előnyei

Immunrendszerünk erősítése érdekében gyakran táplálékkiegészítőkhöz fordulunk. Miért szedjünk ehelyett méhpempőt? A táplálékkiegészítők összetétele, megbízhatósága nem mindig ideális. A méhpempő azonban 100%-ban természetes anyag, a természet ajándéka.

Hogyan szedjük a méhpempőt?

Naponta 3-4 gramm szedése ideális, de már 1 gramm is jótékony hatással lesz immunrendszerünkre. Lehetőleg étkezés előtt fogyassza. Nem kell azon aggódni, hogy kölcsönhatásba kerül gyógyszerekkel, amennyiben betegek vagyunk és erre gyógyszereket kaptunk, nyugodtan fogyasztható mellette a méhpempő. Ha fogamzásgátlót szed, ennek a hatását sem csökkenti.

Csak ismert és bevizsgált, megbízható forrásból származó méhészeti termékeket vásároljon! Lehetőség szerint kerülje a por, kapszula állagú méhpempőt, keresse a természetes, kiváló minőségű termékeket!

(x) hirdetői tartalom

Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások