fbpx
A II. Erzsébet uralkodása képekben c. bookazine

Rendkívüli kiadásban ma bookazine jelenik meg II. Erzsébetről

II. Erzsébet uralkodása képekben címmel ma jelenik meg a Ringier kiadó legújabb bookazine-ja rendkívüli kiadásban.

A neves fotóügynökségek anyagaiból dolgozó kötet II. Erzsébet királynő 1952 és 2022 közötti, 70 évet felölelő uralkodásának ikonikus pillanatait mutatja be 116 oldalon, exkluzív képanyaggal.

II. Erzsébet uralkodása képekben
II. Erzsébet uralkodása képekben

A Ringier Hungary kiadó bookazine termékvonala a színes magazinok és az átfogó tudásanyagot kínáló könyvek előnyeit ötvöző, nagy formátumú kötetekből áll, legsikeresebb kiadványai történelmi témakörök mentén születnek. Ez a lapcsalád bővül most a II. Erzsébet uralkodásának platina-jubileumára készített album-jellegű kiadvánnyal, amely a brit királynő 70 éves uralkodásának meghatározó pillanatait mutatja be gazdag fotó- és ismeretanyaggal.

Részlet a II. Erzsébet uralkodása képekben c. bookazine-ból
Részlet a II. Erzsébet uralkodása képekben c. bookazine-ból

„Egy élet a Nemzetközösség szolgálatában – akár ez is lehetne rendkívüli kiadásban megjelenő bookazine-unk címe, hiszen II. Erzsébet élete pontosan ennek a jegyében telt, ahogyan a royal family intézménye is egy különleges – egyszerre vitatott és imádott –, nemzeteket összetartó szimbólum. A brit királyi család élete és sorsa az egész világot lázban tartja, de a magyar közönség valójában csak az elmúlt néhány évtizedben, alapvetően a rendszerváltás után tudott bekapcsolódni ebbe az izgatott lelkesültségbe. A ma megjelenő bookazine-unk tartalma éppen ezért lehet érdekes a magyar olvasónak: az ’50-es évektől kíséri végig II. Erzsébet uralkodását és vele együtt olyan történelmi pillanatokat, amelyek 1952 és ’89 között részben elzárva maradtak a magyar szem előtt. Ha úgy tetszik, a Rákosi-érától a mai TikTok-korszakig számtalan történelemformáló fordulat belefért II. Erzsébet életébe, amelyet mi megmutatunk. Kiadványunkkal az előtt a kiemelkedő jelentőségű királynő előtt tisztelgünk, aki számos válságon túljutva az utolsó pillanatig meg tudta őrizni nemcsak személyes népszerűségét és méltóságát, de a monarchia intézményének támogatottságát is” – mondja a bookazine-sorozat főszerkesztője, Koszó-Stammberger Kinga.

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások