fbpx
Varga Ádám A Besúgó című sorozatban.

A besúgó és A Tanár színésze A híd című HBO-s reality egyik játékosa lesz

Ismert színész, Varga Ádám is látható lesz játékosként az HBO Max hídépítős produkciójában.

A Media1 júniusban elsőként számolt be arról, hogy a számos hazai televíziós műsor kreatív producereként ismert Rubin Kristóf gyártócége, a Free Monkeys Production készíti az HBO Max streamingplatform első magyar gyártású non-scripted reality-jét, majd múlt hét szerdán a televíziós társaság lerántotta a leplet arról, hogy a produkció a The Bridge című formátum magyar adaptációja lesz, A híd címmel, és Magyarósi Csaba youtuber lesz a műsorvezetője.

A reality-ben egy több száz méter hosszú hidat építenek a szereplők.

Jön A híd: Magyarósi Csaba műsorvezetésével leforgatták az HBO Max első magyar gyártású reality-jét Romániában

A játékosokról eddig nem volt információ, azonban a SorozatWiki úgy értesült, hogy Varga Ádám lesz az egyikük. A színésznek számos színházi munkája, valamint filmes és tévés szerepe volt, azonban sokan A Tanárban ismerték meg, ahol az egyik diákot, Pataki Gyulát alakította. Szintén látható volt A besúgó című sorozatban, ahol az egyik főszereplőt, Dugovics Mátét játszotta. A portál kereste az HBO-t, ahol nem kommentálták az értesülést, Varga Ádám azonban megerősítette azt.

Jövőre érkezik A híd

A Media1 információi szerint ugyan a produkció forgatásaival még a nyáron végeztek, az várhatóan jövőre, 2023-ban kerülhet majd képernyőre, pontosabban az HBO Maxra. Ezt erősíti Magyarósi Csaba, a műsorvezető egyik kijelentése is a vlogjában.

A jövő évi bemutatás oka, hogy egy nagyon igényes, látványos reality-t terveznek, ezért a gyártócég nagyon sok kamerállásból rögzítette az eseményeket, illetve nagy hangsúlyt helyeznek az utómunkára, ami időigényes.

A híd című produkcióról még több részlet ismerhető meg a Media1 korábbi írásából.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Varga Ádám A Besúgó című sorozatban. Fotó: HBO/The Orbital Strangers Project
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások