fbpx
Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Gyanús körülmények között meghalt egy Putyin-barát újság főszerkesztője

Egy autóúton, minden előjel nélkül halt meg az újságíró, egy orvos szerint azonban stroke-ot kaphatott a médiamunkás, akiről maga Vlagyimir Putyin is megemlékezett.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »

Váratlanul meghalt a Vlagyimir Putyin kedvenc lapjaként is emlegetett Komszomolszkaja Pravda főszerkesztője – írta a Newsweek nyomán az rtl.hu.

Vlagyimir Szungorkin az Oroszország keleti részén található Habarovszki határterületen volt üzleti úton kollégáival, amikor hirtelen rosszul lett.

Egy kollégája elmondása szerint a főszerkesztő egyik pillanatról a másikra eszméletét vesztette, majd fulladni kezdett. Kiemelték az autóból, de már nem tudták megmenteni az életét.

Egy, a holttestet megvizsgáló orvos stroke-ot gyanított a halál mögött.

Szungorkin haláláról az orosz elnök is megszólalt: részvétét fejezte ki a főszerkesztő családjának és barátainak, a Szungorkin halálát pedig az orosz újságírás nagy veszteségének nevezte.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Vlagyimir Putyin orosz elnök. Fotó: stock / Depositphotos
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások