fbpx
Comedy Club

Keresztapaként üdvözli Litkai Gergely a Comedy Central bővülő stand-upos családját

Maffiás videóban tudatja a Comedy Central, hogy újgenerációs humoristák csatlakoznak az új évaddal jelentkező Comedy Club csapatához.

A Comedy Club szeptember 16-án induló új évadban a már jól ismert arcok mellett már az újgenerációs humoristák is láthatók lesznek, ezért a stand-upos műsorfolyam első három adását Fiatal Félőrültek Estjére keresztelte Litkai Gergely, akit a Media1-nek megküldött sajtóanyagban tréfásan néhol Don Litkaiként emlegetnek, ugyanis az ismert műsorvezető és humorista a gengszterek világát idéző promóvideóban egy csekély olasz nyelvtudással rendelkező főnököt alakít. A videóban a régi „családtagok” köszöntik egymást és az új családtagokat.

A Comedy Club első három őszi epizódjában látható lesz Said Dániel, Feiszt Viktor, Baranyai Barna, Ligeti Dániel és a színésznőként is ismert Rainer-Micsinyei Nóra stand-upos bemutatkozása is. Később felveszik a fonalat a csatorna korábban felfedezett arcai, köztük Lakatos László, Musimbe Dávid Dennis és Szabó Balázs Máté, valamint pár „veterán”, Litkai Gergely és Hajdú Balázs is, hiszen az említett nevettetők új, önálló estjeinek tévéfelvételét is ebben az évadban láthatják a stand-upos műfaj kedvelői.

A Comedy Club szeptember 16-án 21 órai kezdettel mutatja be a Fiatal Félőrültek Estjét, majd október 7-től lesz látható a Comedy Club a Comedy Central képernyőjén.

Tavaly ősszel Don Litkai, azaz Litkai Gergely volt a Media1 podcastjának vendége, a vele készült beszélgetésünk itt érhető el.

„Ez olyan, mint az akác” – Litkai Gergely volt a Media1 vendége

További hírek érhetők el a Media1-en.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások