fbpx
Tollner Máté (Tolo), a Petőfi Rádió lemezlovasa.

Élő adásban állt ki a Petőfi Rádió lemezlovasa a tanárok mellett – bukhatja a meghívásokat

A DJ így szerette volna elérni, hogy a közmédiában is szó essen a pedagógusok helyzetéről. Úgy érzi, lehet, hogy most szerepelhetett utoljára az állami médiaszolgáltató műsorában.

Tollner Máté (Tolo) a közmédiához tartozó Petőfi Rádió péntek esti műsorában állt ki a tiltakozó pedagógusokért és az általuk követelt jobb oktatási körülményekért – szúrta ki az érintett Instagram-bejegyzését a 444.

Tollner a DJ-szettjében ugyanis lejátszotta a Bohemian Betyars egyik számának a következő részletét:

„Süllyed az iskolánk sárba és piszokba. / Ma még kihúzhatjuk, ha mindenki fogja. / Későn fog ébredni az, aki most itt hagy. Csak fizessétek ki a tanárainkat!”.

A lemezlovas a bejegyzésében arról írt, hogy múlt héten újra volt lehetősége zenélni a rádióban, így semmi sem gátolta őt abban, hogy arra is felhívja a figyelmet a közmédiában, amiről ott nem esik elég szó. Kitért arra is, hogy a szülei is pedagógusok, és kiemelkedő szerepe volt a középiskolájának (Illyés Gyula Gimnázium, Budaörs) a neveltetésében.

„Tisztelet azoknak a pedagógusoknak, akik kitartanak a megalázó körülmények ellenére is a pályán (de maximálisan megértem azokat is, akik már elhagyták azt). Még nagyobb tisztelet azoknak a pedagógusoknak, akik az egzisztenciális fenyegetések ellenére kitartanak a polgári engedetlenségi mozgalomban is!”

– zárta bejegyzését a DJ. A Petőfi Rádió műsorának szóban forgó része meghallgatható az alábbi linken, vagy lentebb, a lejátszás gombra kattintva:

Élő adásban politikai nyomást emlegetett, majd elbúcsúzott a hallgatóktól a Mészáros Lőrinc-közeli Best FM műsorvezetője

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Tollner Máté (Tolo), a Petőfi Rádió lemezlovasa. Fotó: Facebook
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások