fbpx
SkyShowtime.

Megvan, mikor indul a SkyShowtime streamingszolgáltatás Európában és Magyarországon

Magyarországon is elérhető lesz új streamingplatform.

Európában elsőként Skandináviában, szeptember 20-án indítja el a streaming-szolgáltatását a SkyShowtime – közölte a Media1.hu-val a Comcast és a Paramount közös vegyesvállalata. A közlemény szerint a platform a következő hónapokban és 2023 első negyedévében több országban, köztük Magyarországon is elérhetővé válik.

A SkyShowtime elsőként Dániában, Finnországban, Norvégiában és Svédországban lesz elérhető.

„Alig néhány hónappal a teljeskörű hatósági jóváhagyás megszerzése után streaming szolgáltatásunk hivatalosan szeptember 20-án elindul. Izgatottan várjuk, hogy előfizetőink exkluzív hozzáférést kapjanak az ikonikus és világhírű stúdiók legújabb sorozat- és filmpremierjeihez. Hamarosan további részleteket is közzéteszünk majd a többi országban várható indulási dátumokról és még több nézőhöz juttatjuk el a SkyShowtime-ot Európa-szerte”

– mondta Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója.

A SkyShowtime 2022 utolsó negyedévben Hollandiában is elindul. A következő hónapok és 2023 első negyedéve során a szolgáltatás elérhető lesz majd Spanyolországban, Portugáliában, Andorrában és Közép-Kelet-Európában is.

A régiónkban a következő piacokra terjed majd ki a szolgáltatás: Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Észak-Macedónia, Horvátország, Koszovó, Lengyelország, Magyarország, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia.

A közlemény szerint a konkrét időpontokat és árakat ezeken a piacokon a következő hónapokban jelentik be.

A SkyShowTime platformmal kapcsolatos korábbi híreinket ide kattintva olvashatja el. Magyarországon idén már két új streaming-szolgáltatás is elindult; márciusban az HBO Max, júniusban a Disney+ kezdte meg működését hazánkban.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások