fbpx
Fehér Ági, a Femina új főszerkesztője.

Új főszerkesztőt nevezett ki az Indamedia a Femina élére

Házon belülről érkezett szakember a főszerkesztői pozícióba.

Fehér Ági, az eddigi főszerkesztő-helyettes került a Femina főszerkesztői székébe szeptembertől – közölte az Indamedia a weblapján.

Mint azt felidézték: az Indamedia vezetése 2022 januárjában Somodi Hajnalkát bízta meg a Femina Média Kft. ügyvezetői és portfólió igazgatói feladataival. Átmenetileg a főszerkesztői pozíció is a digitális kommunikációs szakemberhez került, valamint két főszerkesztő-helyettest is kineveztek: a szülési szabadságról visszatérő Fehér Ágit, aki alapítása óta dolgozik a női magazinnál, valamint Orbán Violettát, akinek szintén több mint egy évtizedes múltja van a kiadványnál.

Az eddig ideiglenesen betöltött főszerkesztői pozíció kapcsán megszületett a döntés: Somodi Hajnalka a feladatkör ellátására a főszerkesztő-helyettesként dolgozó Fehér Ágit kérte fel. A főszerkesztő-helyettes Orbán Violetta lesz.

Az új főszerkesztő a kinevezése kapcsán elmondta:

„A kezdetektől dolgozom a Feminánál, de ez ezzel együtt is nagy kihívás és hihetetlen nagy megtiszteltetés is egyben. Hiszek abban, hogy ez a folytonosság jót tesz a site-nak. Tudom, hogy kivételes csapat alkotja a Feminát, így nincs bennem félelem céljaink megvalósítását illetően. Az elkövetkező hónapokban ezeken dolgozunk majd, de a többi egyelőre legyen titok”.

A napokban más személyi változások is történtek az Indamedia háza táján, ezekről itt írtunk.

A Totalcar főszerkesztője lesz a Blikk volt főszerkesztő-helyettese, új ügyvezető a We Love Budapest élén, marketingkommunikációs igazgatói kinevezés az Indamediánál

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Fehér Ági, a Femina új főszerkesztője. Fotó: Kiss Marietta Panka / Femina Média
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások