fbpx
Cartoonito, a Boomerang napi műsorfolyama.

Cartoonito néven óvodásoknak szóló műsorfolyam indul a Boomerang tévécsatornán

Az erőszakmentes tartalmak mindennap 8 és 14 óra között lesznek láthatóak a csatornán.

A Warner Bros. Discovery szeptember 1-jén a régiónkban is bevezeti óvodásoknak szóló márkáját, a Cartoonitót – tudatta a Media1-hu-val közleményben a médiavállalat.

Mint írják, a Cartoonito a gyerekeket játékosan tanító és szórakoztató műsorfolyam a Boomerang csatornán kap majd helyet, első körben napi hat órában. Az Egyesült Királyságban önálló csatornaként indult Cartoonito az Egyesült Államok után többek közt Magyarországra is megérkezik.

Bébi bolondos dallamok.
Bébi bolondos dallamok. Fotó: Warner Bros. Discovery

Hazánkban már az indulástól kezdve az új arculattal látható a Cartoonito, amely négy figura köré épül: Nito, Glob, Wedge és Itty kalauzolják el a gyerekeket a mindennap 8-tól 14 óráig jelentkező műsorok között, amelyek közül a Thomas, a gőzmozdony: Kismozdony-kalandok, a Bébi bolondos dallamok és a Musi-musi és a gombácskák indul szeptemberben. Októberben a nézők megismerhetik Lucast, a pókot és barátait, később pedig szuperhőstanonc járművekkel száguldozhatnak a Batwheels című szériában.

Musi-musi és a gombácskák.
Musi-musi és a gombácskák. Fotó: Warner Bros. Discovery

A csatorna olyan tartalmakat ígér, amelyek erőszakmentesen és nemcsak lekötik a kicsiket, de fejlesztik kreativitásukat, együttérzésre és elfogadásra ösztönzik őket.

Vanessa Brookman, a Warner Bros. Discovery gyerektartalmakért felelős EMEA-régiós igazgatója azt mondta, a Cartoonito európai, közel-keleti és afrikai bevezetése jelentősen növeli a márka nemzetközi jelenlétét, és megerősíti elkötelezettségüket az óvodáskorú közönség iránt.

Thomas, a gőzmozdony: Kismozdony-kalandok.
Thomas, a gőzmozdony: Kismozdony-kalandok. Fotó: Warner Bros. Discovery

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Warner Bros. Discovery
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások