fbpx
A Petőfi Rádió logója az MTVA Kunigunda úti székházánál.

Megújul a Petőfi Rádió műsorstruktúrája

Több ponton is megújul a Petőfi Rádió műsorkínálata szeptembertől.

A MédiaKlikk szerint Szikora Tamás műsorában, a Petőfi Dance-ben minden nap 18 és 19 óra között az európai mainstream tánczenéé lesz a terep, míg az utána következő Petőfi Üzenőfal adásai alatt élő, interaktív TikTok-közvetítés lesz.

Folytatódik a Petőfi Rádió elektronikus zenei műsora, a Petőfi Elektrik is, amelyben kiemelt szerepet kap a Szelektrik DJ-verseny első és második helyezettje. A legjobbként végzett Andrea Lane csütörtökönként, a második Matt Klear pedig hétfőnként 22 órától várja majd a hallgatókat.

Újdonságként indul Fekete Laci vezetésével péntek és szombaton 20 órától a Petőfi Iránytű. A műsorvezető a Hét Lemeze című válogatással vasárnaponként 20 órakor jelentkezik, majd egy új műsorral, a Petőfi Befutóval várja a hallgatókat vasárnap 22 órától, melyben feltörekvő és underground előadók újdonságait mutatja be.

A Petőfi Chart toplista szombatonként a hét legjobb 30 hazai, vasárnaponként pedig a hét legjobb magyar és külföldi zenéivel jelentkezik 16 és 18 óra között.

Mint arról beszámoltunk, ősszel egy másik változás is lesz a rádiós piacon: szeptember 3-án éjféltől elnémul a Tilos Rádió egyetlen budapesti frekvenciája.

Elnémul a Tilos Rádió szeptember 3-án éjféltől a megszokott budapesti frekvenciáján

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: A Petőfi Rádió logója az MTVA Kunigunda úti székházánál. Fotó: Kasza János / Media1
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások