fbpx
Viber alkalmazás a Microsoft Store-ban és a Galaxy Store-ban.

Megjelent a Viber a Microsoft és a Samsung alkalmazásboltjában

Az asztali Viber-felhasználók körülbelül 90 százaléka Windows eszközt használ, és az aktív androidos felhasználók 38,1 százaléka használ Samsung eszközöket. Az új lehetőségnek köszönhetően a felhasználók mindkét platformról könnyedén letölthetik az alkalmazást.

A Rakuten Viber csütörtökön jelentette be, hogy az üzenetküldő alkalmazás már a Microsoft Store és a Samsung Galaxy Store felületein is elérhető.

A Windows Store-ban mostantól elérhető Viber asztali alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Viberen keresztül közvetlenül a számítógépről vagy laptopról üzeneteket küldjenek és hívásokat kezdeményezzenek. Az asztali alkalmazás funkciói a személyes kommunikációtól kezdve az üzleti ügyek intézésén át a csoportos hívásokig, a csatornák használatáig és az emlékeztetők beállításáig mindenre kiterjed.

Viber.
Fotó: stock / Depositphotos

A Samsung Galaxy Store 125 országban elérhető – mindkét felület több milliárd aktív felhasználóval rendelkezik.

A Rakuten Viber a fentieken túl elérhető a Google Play Áruházban, az App Store-ban, a Huawei AppGallery-ben és a Xiaomi Store-ban is. Elérhető a Viberből linuxos változat is.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Red Lemon.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások