fbpx
Ördög Nóra, a Séfek Séfe 3. évadának műsorvezetőjeként

Bejelentette a TV2 a Séfek Séfe 4. évadának időpontját és egy újítást

Egy újítással, de a megszokott műsorvezetővel, Ördög Nórával érkezik a TV2 gasztrovetélkedőnek új évada.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »

Szeptember 5-től, minden hétköznap este 19:50-től lesz látható a Séfek Séfe legújabb, immáron 4. évada. A gasztroreality  új szériának elején a válogatók alatt most is futószalagon érkeznek majd Vomberg Frigyeshez, Krausz Gáborhoz és Wolf Andráshoz az ételek, amelyekről fogalmuk sincs, ki készítette. Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább a versenyben.

Ezután a 3 napos tréningen, újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják 6 fős csapataikat, hogy aztán a legjobb 18-ból csak egy maradhasson. A tréning napjai az idei évadban különösen nagy feszültségben telnek, a versenyzők olyan káoszt csinálnak a konyhában, amilyen rendetlenséget a 3 séf az elmúlt szériákban még egyszer sem látott – árulta el a TV2 a pénteki közleményében.

Hozzátették: ezt követően, a csapatok kialakulása után is bőven lesznek izgalmak. A versenyzők között sokszor lesz tapintható a feszültség, és az intrikus megjegyzések hallatán még a séfeknek is eláll a szava. Igaz, akad ellenpélda is: olyan érzelmi szál szövődik két induló között, ami egyedülálló az eddig szériákkal összehasonlítva.

A verseny utolsó megmérettetésén, a döntőben most is kétórás feszített munka vár a legjobbakra, hogy bizonyítsanak. A versenyzők 3 fogásos menüjüket korábbi csapattársaik segítségével készítik majd el, séfjeik pedig ekkor már csak szurkolhatnak tanítványaiknak.

A Séfek Séfe fődíjáról a hazai gasztronómia világának meghatározó alakjai döntenek majd: olyan szakemberek, akiknek a véleménye irányadó a minőségi vendéglátásban. Az este végén derül ki, hogy ki lesz a Séfek Séfe, ki viheti haza a tízmillió forintos fődíjat és a 2 hetes franciaországi szakmai továbbképzést, a világ egyik leghíresebb séf iskolájában.

A 4. évad újítása az úgynevezett aranykés, amelyről egyelőre csak annyi derült ki, hogy birtokában a séfek egy különleges lehetőséget adhatnak 1-1 általuk kiválasztott versenyzőnek, aki ennek köszönhetően talán élete egyik legnagyobb lehetőséget kapja a műsortól.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások