fbpx
Készül az RTLII műsora, a NőComment! Liptai Claudia műsorvezetésével

Megújul Liptai Claudia tévéműsora, a NőComment

Új vendégekkel és megújult formában újra látható lesz az RTL II-n a NőComment! című műsor.

A NőComment! új évada augusztus 28-tól lesz látható az RTLII csatornán, derül ki az RTL Magyarország pénteki közleményéből.

A vasárnap esténként jelentkező szórakoztató talkshow házigazdája ezúttal is Liptai Claudia lesz. A műsor vendégei beszélgetéseik során ezúttal is érintik az aktuális pletykákat, helyretesznek csúsztatásokat, kibeszélik a nagyvilág híreit, megvitatják mindazt, ami kitölti a saját és a nézők életét a mindennapokban, de a világ változása miatt ezúttal a témák is komolyodnak: a NőComment! új évadában a könnyed, szórakoztató témák mellett komolyabb kérdések is terítékre kerülnek majd.

A műsor egy állandó rovattal is bővül: dr. Piczkó Kati pszichiáter adásról-adásra gyakorlati tanácsokkal segíti majd a nézőket, hogy hogyan kezeljék a stresszt és hogy ne menjenek rá emberi kapcsolatok erre a kihívásokban nem szűkölködő időszakra. Szintén újítás, hogy a NőComment! csapatához minden alkalommal egy-egy civil vendég is csatlakozik majd.

A műsor állandó szereplője Hadas Krisztina újságíró, Király Linda énekesnő, Farkasházi Réka színésznő, Cleo Mitilineou operaénekesnő, László Nicole pedig a műsor civil vonalát fogja képviselni. Több adásban feltűnik majd Dobó Kata színésznő, Wossala Rozina séf, étteremtulajdonos és médiaszemélyiség, Parti Nóra színésznő, Antal Ilona üzletasszony és Bagi Renáta pszichológus, üzletasszony.

A NőComment minden vasárnap 21 órától lesz látható. Aki lemarad az adásról, az RTL Most felületéről is visszanézheti majd.

További médiás hírek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások