fbpx
Az X-Faktor 11 (2022) évadának forgatási napja 2022. június 21-én

Bejelentette az RTL Klub az X-Faktor 11. évadának premieridőpontját

Egy új női mentorral és egy új szabállyal érkezik a zenei tehetségkutató az RTL Klubra.

Szeptember 3-án szombaton 20 órakor startol el az X-Faktor 2022-es évada, derül ki az RTL Magyarország hétfői közleményéből.

Az RTL Klub műsorában idén Herceg Erika, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti lesz a mentor, közülük Herceg Erika számít újnak a stábban.

A műsorvezető Miller Dávid lesz.

Az X-Faktor adásait az X-Stage kíséri majd, Odettel és Lalival, akik a forgatásokon a színfalak mögött faggatják a versenyzőket és a mentorokat, emellett pedig számos extra tartalommal jelentkeznek az RTL Moston, az X-Faktor adások után.

Az X-Faktor idei szabályváltozásairól korábban Verebély Marcell senior kreatív producer részletesen is nyilatkozott a Media1-nek.

 

Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások