fbpx
Az RTL Klub Házasodna a gazda című társkereső reality-jének 5. évada

Bejelentette az RTL Klub a Házasodna a gazda 5. évadának időpontját

A falusi társkereső reality már a nyár végétől képernyőn lesz.

Az RTL Magyarország hétfői közleménye szerint a Házasodna a gazda 5. évada augusztus 29-től minden hétköznap este lesz látható az RTL Klub csatornán, de aki lemarad a 21:10-es kezdési időpontról, az epizódokat megnézheti majd az RTL Most internetes platformon is.

Az UFA Magyarország Kft. gyártásában, az RTL megbízásából készülő reality-ben négy gazda keresi majd a szerelmet: Vera, Alfonz, Péter és Zsolt társra vágyó jelentkezőkkel találkoznak, akik szeretnének velük megismerkedni.

Az első adásokban a rapid randik láthatóak majd. A gazdák ismét saját birtokukon fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat. A szingli párkeresők megtapasztalhatják a vidéki élet különleges miliőjét, majd a kiválasztottak az első találkozást követően ott is maradhatnak a gazdánál. Az idei évadban az erdélyi Alfonz gazda is vállalkozott arra, hogy kamerák előtt keressen párt, így a műsor idén ismét határokon átívelő lesz.

A műsorvezető ezúttal is Nádai Anikó lesz, aki hasznos tanácsokkal és útmutatással igyekszik majd ellátni a gazdasszonyt és gazdákat a párkeresés útvesztőjében.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: Az RTL Klub Házasodna a gazda című társkereső reality-jének 5. évada
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások