fbpx
Wörkfilm, a 24.hu werkfilmje

Megjelent a Wörkfilm, a 24.hu választási werk dokumentumfilmje

Az egyórás filmből kiderül, hogyan dolgoztak a választások előtti időszakban, vagy épp hogyan dilemmáztak az értekezleten.

Vasárnap estétől látható a YouTube-on a 24.hu portál Wörkfilm című dokumentumfilmje, mely a portál választási időszakbeli felkészülését mutatja be értekezleteken, forgatásokon, vidéki riportokon készült felvételekkel, interjúkkal.

A filmből kiderül, hogyan zajlik a portál, mi történik az értekezleteken, hogyan készül egy vidéki helyszíni riport és egy oknyomozó riport, mi motiválja az újságírókat akkor is, amikor sokszor következmények nélkül maradnak a cikkeik.

A filmből az is kiderül, hogy hogyan álltak össze a választások előtt a Partizánnal, láthatjuk a választási stúdió felépítését, de még abba is beleláthatunk, hogyan mondtak sokszor nemet az interjúalanyok, de megmutatják azt is, amint Pető Péter főszerkesztő egy hibára hívja fel a munkatársak figyelmét, amit szerinte az Iványi Gáboréknál történt NAV-házkutatás során vétettek azzal, hogy előre mentek egy létrán, ahogy azt a politikusok kérték.

További hírek

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások