fbpx
Drága örökösök, RTL Klub

A Keresztanyut váltva új évaddal térhet vissza a Drága örökösök jövőre

Az RTL Magyarország egyelőre nem kommentálta az ezzel kapcsolatos értesülést.

A 4. évadával várhatóan befejeződő Keresztanyu című sorozatot jövőre a Drága örökösök váltja az RTL Klub műsorán – írja a SorozatWiki.

A honlap szerint az RTL Klub várhatóan 2023 elején hozza vissza folytatásként a Drága örökösöket, és már annak is híre ment, hogy várhatóan a showrunnere ugyanaz a Hámori Barbara lesz majd, mint a korábbi évadnak. (Hámori Barbara tavaly novemberben a Media1 vendége volt, a vele készült beszélgetés itt érhető el.)

Az RTL Klub Drága örökösök c. sorozatának 4. évadából
Az RTL Klub Drága örökösök c. sorozatának 4. évadából

Az oldal azt is tudni véli, hogy a Drága örökösök új részeinek forgatásai néhány hónap múlva kezdődnek.

A Drága örökösök 2019-2020 között volt látható az RTL Klubon. A falusi sorozatból négy évad, összesen 289 epizód volt látható, és olyan nagy sikerrel futott, hogy 5-6 éven át nem volt nála népszerűbb napi sorozat. A sorozat történetét a 4. szezon végén teljesen lezárták, így kérdés, hogy milyen felütéssel hozzák majd vissza a szériát, ha helytálló a SorozatWiki információja, ugyanis a széria folytatásával kapcsolatos információt egyelőre nem erősítette meg az RTL Magyarország. Igaz, nem is cáfolta.

További médiával kapcsolatos hírek érhetők el a Media1-en, ahol épp most írtuk meg például, hogy megszűnik az Érd TV lineáris adása, a csatorna ugyanis a YouTube-ra költözik.

Borító: Drága örökösök, RTL Klub / Media1-archívum

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások