fbpx
Az RTL Klub Keresztanyu című sorozatának 4. évada

Bejelentette az RTL Klub a Keresztanyu 4. évadának időpontját

Új részekkel visszatér a magyar-ukrán határon játszódó tévésorozat.

A Keresztanyu 4. évada július 25-től minden hétköznap este látható lesz az RTL Klub képernyőjén, majd az epizódok a sugárzás után regisztrációval ingyenesen elérhetőek lesznek az RTL Most felületén is, derül ki a csatorna keddi közleményéből.

A csatorna némi előzetest is elárult a történet folytatását illetően. A folytatásban Marozsán és Róza mama kapcsolata megbicsaklik, Pálinkás Gyurka körül egyre jobban bonyolódnak az események, Babosék a Békás tóban egy hullát találnak, a makkosszállásiak nagy esemény előtt állnak, amire még az érsek is ellátogat, Laura és Zozó az érzelmeikkel küzdenek, kiderül, hogy alakul Gina és Tivadar házassága, Huba pedig zavaros családi események sűrűjébe találja magát.

A Keresztanyu előző három évada nagy sikerrel futott az RTL Klub képernyőjén.  A történet szerint Róza mama, a „Keresztanyu” a csempész maffia vezetője, aki a történet elején, a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község, vagyis Makkosszállás polgármesterének. A harmadik évad végén a választás első fordulójában nem született eredmény, így Róza mama, Damil és Ludmilla teljes erőbedobással készülnek a választás második fordulójára, ahol a tét hatalmas, hiszen végre eldőlhet, ki lesz Makkosszállás polgármestere.

A sorozat gyártója a Scripted Productions, showrunnere Hámori Barbara.

Szereplők: Molnár Piroska (Róza Mama) Gálvölgyi János (Rendőrfőnök) Hernádi Judit (Ludmilla) Kékesi Gábor (Márk) Dobos Evelin (Petra) Szacsvay László (Szemereki) Lengyel Ferenc (Tivadar) Konfár Erik (Imi) Dóra Béla (Zénó) Ullmann Mónika (Mariann) Mihályfi Balázs (Lajos) Tóth Angelika (Laura) Maizác Fanni (Ildi) Németh Kristóf (Jóska) Balogh Anna (Timike) Gömöri András Máté (Zozó) Dzsupin Ibolya (Sárika) Magyar Attila (Oleg) Sajgál Erika (Kriszta) Józan László (Igor) Hunyadi Máté (Viktor) Nagy Feró (Babos) Ganxsta Zolee (Damil) Farkas Dénes (Bonifác) Koch-Bulla Zelda (Tatjana) Rátonyi Hajni (Elza néni) Fekete Györgyi (Klárika) Noé Viktor (Szkander) Mezei Léda (Gina) Petri Viktor (Karló) Gonda Kata (Viki) Janicsek Péter (Pityke) Szentiványi Zsolt (Zsiga) Kenderes Csaba (Jani)

Molnár Piroska, a Keresztanyu főszereplője, a Nemzet Színésze a Televíziós Újságírók Díja Gálán 2022.03.23-án, kezében a legjobb színésznőnek járó díjjal
Molnár Piroska, a Keresztanyu főszereplője, a Nemzet Színésze a Televíziós Újságírók Díja Gálán 2022.03.23-án, kezében a legjobb színésznőnek járó díjjal

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: Az RTL Klub Keresztanyu című sorozatának 4. évada
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások