fbpx
Premier League.

Több Premier League-mérkőzés lesz a Spíler-csatornákon és a TV2 Play internetes platformon

A TV2 Média Csoport a Media1-nek is megküldött mai, keddi közleményében bejelentette, hogy egy most megkötött megállapodásnak köszönhetően még több élő angol bajnoki meccset közvetít majd augusztustól Spíler-csatornákon és a TV2 Play Prémium digitális platformon a magyar nézőknek.

„A sportcsatornáink programkínálatának megerősítésével az a célunk, hogy a Spíler csatornák a magyar sporttelevíziózás kihagyhatatlan szereplői legyenek. A Nemzetek Ligája, a magyar válogatott mérkőzései, a spanyol és az angol bajnokság mind olyan értékes sportjogok, amik leültetik a képernyők elé a sportrajongókat. A DIGI sportcsatornák megszűnésével kerestük azt a lehetséges új partnert, akivel összefogva még inkább ki tudjuk szolgálni a nézői igényeket. A Network4 csoporttal együttműködve büszkén mondhatom, hogy a magyar focirajongók mostantól még több angol bajnoki mérkőzést láthatnak az új megállapodásnak köszönhetően”

– nyilatkozta Pavel Stanchev, a TV2 Média Csoport vezérigazgatója.

spíler 1 tvFolytatódnak a háttérműsorok is

A szombati napokon mindhárom meccssávból egy-egy mérkőzést, a vasárnapi kínálatból pedig minimum egy találkozót hétről-hétre a Spílereken láthatnak majd a nézők. A közvetítésszám növekedése mellett folytatódnak a már ismert háttérműsorok, a Britannia, amiben a szakértők és meghívott vendégeik vezetik fel a hétvégi fordulót. Továbbra is látható a Made in England, a stúdiós gólösszefoglaló magazinműsor, amiben a drukkerek elsőként láthatják majd az aktuális forduló összes gólját. A TV2 Play Premium platformon elérhető, televíziós előfizetéshez kötött Spíler Extrán minden közvetítés és háttérműsor visszanézhető lesz, és akár több mérkőzés is követhető párhuzamosan.

A Premier League házigazdája, Baumstark Tibor mellett Bognár Domonkos köszönti majd a nézőket a szezon során, míg a mérkőzéseket Somos Ákos és Márkus Ádám párosa közvetíti majd.

A szezon nyitó fordulójának programja a Spílereken:

2022.08.06. 13:30 Fulham – Liverpool, Spíler 1
15:30 Tottenham – Southampton, Spíler 1
15:55 Leeds United – Wolverhampton, Spíler 2
15:55 Bournemouth – Aston Villa, Spíler Extra
18:00 Everton – Chelsea, Spíler 1

2022.08.07. 14:30 Leicester City – Brentford, Spíler 1
17:00 West Ham United – Manchester City, Spíler 1

A Network4 is közvetít több megmérettetést

A Premier League (és a Ligue1) egyes mérkőzései a Network4 csatornáin is láthatóak lesznek – ezt épp most jelentette be Borsány-Gyenes András, a tévétársaság elnöke és tulajdonosa a Media1-nek adott interjúban. A Network4 ezen túl új tévécsatornát is indít Match4 néven, és Csehországban is terjeszkedik a Network4. Erről is szó esett abban az exkluzív interjúban, ami teljes terjedelmében ide kattintva hallgatható meg.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: stock / Depositphotos
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások