fbpx
mindigTV GO

Csökkent az ingyenes tévécsatornák száma a MindigTV rendszerén

Mivel nem került új tartalom a megszűnt Pesti TV helyére, egy időre 11-re csökkent az ingyenesen hozzáférhető tévécsatornák száma az Antenna Hungária által működtetett MindigTV digitális földfelszínű tévés rendszerén.

Mint arról a Media1 beszámolt, július 11-én végleg elsötétült a kormánypárti Pesti TV. A hvg.hu visszatért most a témára: azt írják, hogy az ingyenesen fogható, az Antenna Hungária által működtetett mindigTV platformon jelenleg csupán egy információs képernyő látható a televízió csatornájának helyén.

Az oldal a rendszert üzemeltető Antenna Hungáriához fordult, ahonnan azt a választ kapták, hogy egyelőre semmi nem kerül a megszűnt Pesti TV helyére. Ez azt jelenti, hogy 11-re csökkent az ingyenes, szabadon hozzáférhető digitális földfelszíni sugárzás csatornaszáma az eddigi 12-ről.

A mindigTV honlapján is üresen áll a csatornakiosztást jelző táblázat azon sora, ahol eddig a Pesti TV volt.

A hvg.hu megjegyezte: kormánypárti közéleti műsorokból ezután sem szenvednek hiányt azok, akik az ingyenes platformot használják, ugyanis azon továbbra is elérhető az M1, a TV2, a Duna, a Duna World és az M4 Sport adása (melyen egyperces híradók láthatóak). Kormánytól független közéleti tartalom ugyanakkor már csak az RTL Klub híradóiban látható a mindigTV rendszerén, igaz, ez akkor is így volt, amikor a Pesti TV még működött, hiszen az elfogult volt a Fidesz irányába.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások