fbpx
A Cobra 11 és A nép szolgája

Változik az RTL Klub műsorrendje, hamarosan kikerül a főműsoridőből az ukrán elnök főszereplésével készült sorozat

Az RTL Klub a Cobra 11 című sorozatra cseréli a Volodimir Zelenszkij főszereplésével készült A nép szolgája című szériát a főműsoridőben, de egy új időpontban továbbra is folytatják a 2. évad vetítését. Egy sorozatokkal foglalkozó oldal azt feltételezi, hogy a csatorna vezetése A nép szolgája rossz nézettségi adatát megelégelve dönthetett a műsorrend változásáról.

Az RTL Klub egyik legrégebbi sorozata, a Cobra 11 című bűnügyi széria kerül a március 20-án debütált, és június 19. óta már a 2. évadával képernyőn lévő, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök főszereplésével, még az orosz-ukrán háború kitörését megelőzően készült A nép szolgája helyére – derül ki a SorozatWikiről.

Az oldal megjegyezte: A nép szolgája első néhány epizódja még átlagosan közepes nézettségi eredményeket ért el, de ezután hamar leesett a nézőszám, és az első évad közepétől már nagyon gyenge, a szezon vége felé pedig – a SorozatWiki szóhasználata szerint – „egyre katasztrofálisabb adatokat” szállított az RTL Klubnak.  A honlap szerkesztőjének feltételezése szerint ezt az alulteljesítést elégelhette meg az RTL-vezetés, amikor úgy döntött, kiveszi a főműsoridőből a szériát, amelynek ugyan a folytatását is elkezdte leadni, de az július 17-től, vasárnaponként 12:35-ös kezdéssel lesz majd látható, az eddig megszokottaknak megfelelően dupla részekkel.

A német autópálya-rendőrség életéről szóló Cobra 11 utolsó, a Cool TV-n már bemutatott 24. évada a 13. részétől az naptól és abban az idősávban kerül az RTL Klubra, amelyben az ukrán sorozat mostanában szerepelt.

A nép szolgája márciusi tévépremierje egyébként szakmailag nagy dolognak számított, hiszen rendkívül gyorsan tudott reagálni vele a csatorna az orosz-ukrán háború kitörésére.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások