fbpx
Pénzt vagy éveket, Kasza Tibor.

Premierdátumot kapott a Pénzt vagy éveket folytatása – előzetes is érkezett

Kiderült az is, hogy kik tűnnek majd fel a műsorban, és bejelentették a műsorvezetőt is.

A tévétársaság korábbi bejelentésének megfelelően újabb sztárpárokkal folytatódik a tippelgetős gameshow, a Pénzt vagy éveket a TV2 műsorán – egy mai, keddi közleményében a csatorna azt is bejelentette, hogy a folytatást július 4-től minden hétköznap 19:50-től láthatják a nézők.

Mint írták, a 10 millió forintos nyereményért a sztárpárok feladata változatlan: kitalálni az eléjük állított civil játékosok életkorát. Ehhez pedig ezúttal is Kasza Tibi segíti hozzá a hírességeket műsorvezetőként.

Kasza Tibi szerint a Pénzt vagy éveket! sikerének az a kulcsa, hogy kvízműsor és talkshow is egyszerre. A játék közben ugyanis rengeteg vicces szituáció adódik, amikor a sztárpárok izgalmukban olyan történeteket is elmesélnek, amiket egyébként nem biztos, hogy mások előtt is bevállalnának.

„A formátum egyszerűsége miatt imádom ezt a műsort! Hiszen egy olyan alapvető szokásra épül, amit bárki bármilyen szituációban megtehet: ösztönösen megtippelik idegen emberek életkorát. Lehet ez egy szórakozóhelyen, vagy akár a közösségi médiában látott fotókon. Ugyanez történik ebben a műsorban is. Közben persze elképesztő szórakoztató hallani azt, milyen úton jutnak el a jó vagy a teljesen fals megoldásig a játékosok. A feladat pedig attól válik izgalmassá, hogy az első, intuíció alapján megadott tipp után segítséget kapnak a játékosok, amivel már pontosan be lehet lőni a helyes választ, így minden esélyük megvan a nyereményre”

– mondta Kasza Tibi.

Pénzt vagy éveket, Kasza Tibor.
Pénzt vagy éveket, Kasza Tibor. Fotó: TV2 sajtószoba

A játékmenetről a TV2 a következőket írta: egy-egy adás során 6+1 ember életkorát kell eltalálniuk a sztárpároknak. A játék előrehaladtával pedig egyre nagyobb a tippelés tétje, így csökken folyamatosan az elején rendelkezésükre álló 10 millió forint. A döntőben a megmaradt nyereményt viszont csak akkor vihetik haza, ha tökéletesen eltalálják az előttük álló hetedik ember életkorát.

A tippelés során továbbra is rendelkezésre állnak a már ismert segítségek, legyen az akár egy sláger, egy híresség fotója, vagy egy fontos esemény abból az évből, amikor a színpadon álló civil született. Egy extra mankót is felhasználhatnak a párosok: telitalálat esetén a következő játékostól plusz segítségként kérdezhetnek hármat, amire a játékos, a barkochbához hasonlóan, csak igen, nem és nem tudom válaszokat adhat.

A műsorban feltűnik majd többek között Kökény Attila és felesége, Aranka, Jolly és Szuperák Barbi, Király Viktor és Király-Virág Anita, Zoltán Erika és Vincze Lilla, Köllő Babett és Demcsák Zsuzsa, Csepregi Éva és Delhusa Gjon és még sokan mások.

A folytatásról két előzetest is kaptunk a tévétársaságtól:

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások