fbpx
színes szőnyeg

Nem varázsszőnyegek, de varázslatosak! (x)

Otthonunk ridegebb és barátságtalanabb lenne nélkülük. Színt visznek a lakásba és melegséget adnak. Igen, ezek a szőnyegek. Szükség van rájuk, hogy az otthon valóban otthonos legyen. 

Emellett dekorációs elemként is funkcionálnak, hiszen színesek, szépek, pihe-puhák. Egy szép szőnyeg felöltözteti a szobát. Hogyan válassz szőnyeget? Ebben próbálunk segíteni.

Milyen szőnyeget vegyek? 

Új szőnyeg vásárlásánál érdemes megfontolni néhány szempontot. Nem az ára miatt, hiszen a Decorstar-Dekoráció És Világítás webáruházban szőnyeget mesés árakon találhatsz. De célszerű előbb körülnézni a webáruházban és elgondolkodni a szempontokon, mivel a széles kínálatból nehéz választani. Lássuk hát, mire kell figyelned!

Meghatározó, hogy milyen helyiségbe szeretnél “talpalávalót” venni, hiszen más és más a használat mértéke a lakás különböző részein. A nappaliban töltjük a legtöbb időt (kinél nappali, kinél étkező ez a hely), ezért ott biztosan nagy terhelésnek lesz kitéve a szönyeg. Ide tanácsos olyat venni, aminek az anyaga erősebb, jobban bírja a gyűrődést, a tapadása megfelelő és könnyen tisztítható. 

Szőnyeg-kisokos

A hálóba pihe-puha, süppedős és hangelnyelő szőnyeg az ideális. Hiszen nem örülsz, ha álmodból az éjszaka közepén a fürdőbe induló párod lépteire ébredsz fel. 

A tinédzser szobájának dísze lehet a skandináv stílusú szőnyeg. Ez számtalan változatban kapható a webáruházban, a kiskutyástól a geometriai mintásig. Előnye, hogy puha, és jól tisztítható mindegyik változata. Gyerekszobába való a kiváló minőségű smiley, maci, cicatappancs mintás szőnyeg. De talán a legnépszerűbbek a szuperhős témájú kivitelek, amiket nemcsak a gyerekek, de az apukák is nagyon kedvelnek.

A lakás egyéb részeiben is dekorálhatunk szőnyeggel. A konyhában könnyen tisztítható, jól tapadó és víztaszító szőnyeg a megfelelő, de ugyanez igaz a fürdőre is. A teraszra kültéri szőnyeg kerülhet, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak. Az előszobába, folyosóra pedig futószőnyeg való, ami jól tisztítható, könnyen porszívózható és nem csúszik. 

Könnyű kezelhetőség, változatos formák

A Decorstar-Dekoráció És Világítás webáruházban azonban nemcsak praktikus szőnyegek vannak, de modern és könnyen kezelhető mindegyik. A tisztíthatóság és moshatóság ma már elvárás. A praktikum azonban nemcsak a könnyű takaríthatóságban mutatkozik meg. A webáruházban található szőnyegek különféle formában kaphatóak. Találsz itt kerek, ovális, szögletes, futó és kilépő szőnyeget. Vastagságuk, méretük is változatos. 

A modern szőnyegek már nem vastag szálakból szőtt szőnyegek, viszont épp ezért nincs gond, ha kiborul a gyümölcslé vagy kutyusunk rajta hemperegve szőrcsomókkal és tappancs nyomokkal “díszíti”. Az otthon, ahol egy család él együtt, ahol zajlik az élet, van házi kedvenc, nem a hagyományos szőnyeget igényli. Praktikus, esztétikus és meleg szőnyegeket, amiket a webáruházban megtalálhatsz.

(x) hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások