fbpx
Balesh Sharma, a PPF Csoport távközlési ágazatának vezetője.

A Vodafone-tól igazolt új vezetőt a Yettel tulajdonosa

A július elsejével érkező szakember a cseh befektetési csoport, a PPF vezetékes- és mobilszolgáltatásai mellett a médiaérdekeltségeket is irányítja majd.

Balesh Sharma váltja a PPF Csoport távközlési divíziójának élén Ladislav Bartoniceket, aki a tavaly elhunyt alapító-tulajdonos, Petr Kellner egyik legjobb barátjaként vett részt a részleg felépítésében, majd menedzselésében – írja a HWSW a társaság közleménye alapján.

A portál felidézte: Sharma mintegy két évtizedet töltött el a brit Vodafone Csoport különböző leányvállalatainál topmenedzseri pozíciókban. Dolgozott többek közt Máltán (ahol a Vodafone Magyarország jelenlegi vezérigazgatójához, Amanda Nelsonhoz hasonlóan a helyi leányvállalat vezérigazgatója volt), Csehországban, Indiában és Dél-Afrikában is.

A július elsejével érkező új vezető irányítása alatt működik majd a cseh és a szlovák O2, a magyar, a szerb és a bolgár Yettel, az ezekben az országokban működő CETIN infrastruktúra-cégek, illetve a PPF régiós médiavállalata, a CME is.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Balesh Sharma, a PPF Csoport távközlési ágazatának vezetője. Fotó: PPF Group
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

/** * andre clever */