fbpx
Stohl Luca, az ATV Híradó leendő műsorvezetője

Stohl Luca lesz Holló Márta utódja az ATV Híradóban

Májustól újabb fiatal műsorvezető csatlakozik az ATV csapatához. Stohl Luca a csatorna új híradós műsorvezetője Nemes Anna és Gajdos Tamás mellett.

Stohl Luca 2016 óta dolgozik a médiában, élő műsorok és podcastok fűződnek a nevéhez, de kipróbálta magát nagyszabású televíziós show háziasszonyaként is. Több médiumnál dolgozott riporterként kulturális és infotainment műsorokban. Híradós műsorvezetőként most debütál az ATV-n, derül ki a csatorna szerdai, a Media1-nek is megküldött közleményéből.

„Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy csatlakozhatok az ATV csapatához. Már gyerekként érdekeltek a világ történései, a gimnáziumban is én tájékoztattam az osztálytársaimat, ugyanis híreket olvastam a szünetben. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a mostani feladat milyen felelősséggel jár, nagyon várom, hogy végre én informálhassam a nézőket a legfrissebb hírekről” – mondta Stohl Luca.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója ezt nyilatkozta a kinevezés kapcsán:

„Tovább folytatódik az ATV tavaszi megújulása, nagyon örülünk annak, hogy Köböl Anita után Stohl Luca is velünk dolgozik. Stohl Luca hetek óta keményen készül a bemutatkozásra, beszédtanárral gyakorol, híradós szövegeken dolgozik, szerkesztőkkel konzultál. A Híradó az ATV egyik legfontosabb műsora, a többi műsorunkhoz képest is szélesebb nézőközönség követi, naponta százezrek nézik, ez mindannyiunkat kötelez”.

Stohl Luca, aki egyébként Stohl András lánya, május 13-tól lesz látható az ATV Híradójában.

Az ATV azután kezdett műsorvezetőt keresni, hogy Holló Márta a Telekomhoz igazolt kommunikációs igazgatónak.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: Stohl Luca, az ATV Híradó leendő műsorvezetője. Fotó: ATV PR iroda
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások