fbpx
Holló Márta volt műsorvezető, a Magyar Telekom új vállalati kommunikációs igazgatója

Holló Márta lesz a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója

Az ATV hamarosan távozó híradós műsorvezetőjét nevezik ki a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatóságának élére.

A Telekom csütörtöki közleménye szerint a szakember április 4-től irányítja a Magyar Telekom teljes vállalati külső és belső kommunikációját, így a vállalati pr és belső kommunikációs stratégiai fókuszok meghatározásáért, megvalósításáért, illetve a sajtó- és médiakapcsolati tevékenységért fog felelni.

Holló Márta 25 évet töltött a médiában, alapító tagja és főszerkesztője volt az RTL Klub napi magazinműsorának, a Fókusznak, majd 2017-től az ATV Híradóját és reggeli közéleti műsorát, a Startot vezette. Diplomáit a Színház és Filmművészeti Egyetem televíziós szakán (osztályvezető Vitray Tamás és Horváth Ádám), a József Attila Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán, valamint a CEU Business School EMBA képzésén szerezte. Tudását 2016-ban Executive MBA diplomával bővítette és az elmúlt 10 évben a televíziós munka mellett tanácsadóként segítette több hazai és nemzetközi vállalat kommunikációját – áll a Media1-nek megküldött közleményben.

További hírek találhatók a Media1-en

Borító: Holló Márta volt műsorvezető, a Magyar Telekom új vállalati kommunikációs igazgatója
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások