fbpx
Hajdú Péter és Berki Krisztián, az Összezárva Hajdú Péterrel egyik szereplőjeként

Hajdú Péter bejelentette, Berki Krisztián a halála után nézettségi rekordot szállított a Life TV számára

A Life TV vezérigazgatója ezt a Nielsen Közönségméréstől származó adatok alapján közölte hétfőn.

Mint arról a Media1 is beszámolt, május 6-án, pénteken Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála után a Life TV rendkívüli műsorváltozást hajtott végre, és megismételte egy korábban készült műsorát, amelyben az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége a focistából lett médiaszemélyiség, valóságshow szereplő és műsorvezető volt, akit pénteken holtan találtak budapesti otthonában.

Most a Life TV a Media1-nek megküldött közleményében azt írja ezzel kapcsolatban, hogy a Berki Krisztián emlékét felidéző epizódot óriási nézői érdeklődés övezte, olyannyira, hogy az adás a LifeTV számos főműsoridős nézettségi rekordját is megdöntötte: a csatorna a kereskedelmileg fontos célcsoportokban minden idők legmagasabb közönségarányait érte el az említett időszakban.

A csatorna a műsor adásideje alatt az összes kiemelt nézői célcsoportban a TOP5 legnépszerűbb csatorna között szerepelt a több mint 110 magyar nyelvű tévécsatorna közül. A teljes lakosság (4+) körében 3,3 százalékos közönségaránnyal a 3. legnépszerűbb csatornának bizonyult, csak a TV2 és és az RTL Klub tudta megelőzni. A kereskedelmileg kiemelten fontos 18-49-es célcsoportban 4,3%-os közönségarányt ért el a Life TV Berki Krisztiánra emlékezve, míg a 18-29-es korosztály körében a csatorna képes volt átlépni az álomhatárnak tekintett 5 százalékos álomhatárt: 5,1%-os share-t ért el a csatorna – közölték.

Berki Krisztián az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban
Berki Krisztián az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban

Hajdú Péter, a Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója a közleményben azt írta:

„Berki Krisztián a halála napján a saját nézettségi rekordját is megdöntötte. Nevéhez fűződik az Összezárva sorozat legnézettebb adása, ezt az eredményt szárnyalta túl. Emlékszem, amikor az első sugárzással elértük a 3 százalékos álomhatárt felhívtam, hogy gratuláljak neki. Igazi berkis választ adott: »Miért főni, mire számítottál? A Berki mindig nézettségi rekordot dönt« Igaza volt. Nyugodjék békében!” – nyilatkozta Hajdú Péter, a tévé vezérigazgatója.

További hírekért kattintson ide!

Csatlakozzon hozzánk Facebookon is!

Borító: Berki Krisztián az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban

 

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások