fbpx
Twitter.

Fizetőssé tenné a Twittert egyes felhasználóknak Elon Musk

A közösségi felület új tulajdonosa, aki állítása szerint a szólásszabadság platformjává tenné a Twittert, máris egy fizetős megoldáson gondolkodott egy nyilvános posztjában.

Arról beszélt egy tegnapi, szerdai Twitter-bejegyzésében Elon Musk, a közösségi platform leendő új tulajdonosa, hogy akár fizetőssé is válhat a felület egyes felhasználók számára – írta a CNBC nyomán a Napi.hu.

„A Twitter mindig ingyenes lesz az alkalmi felhasználóknak, de elképzelhető, hogy némi költséggel jár majd a kereskedelmi vagy állami felhasználók számára”

– fogalmazott Musk, aki arra egyelőre nem tért ki, hogy mennyit kérne a vállalkozásoktól és a kormányoktól a platform használatáért. Az sem világos, hogy bizonyos csoportok, így például a civil szervezetek és az újságírók mentesülnének-e a díjak alól.

Azt állítja, a szólásszabadság platformjává tenné a Twittert az új tulajdonos

Mint arról a Media1 is beszámolt, április 25-én lett hivatalos, hogy Musk megveszi az egész Twittert. A Tesla és a SpaceX vezére 44 milliárd dollárért, és a közösségi hálózatot „a szólásszabadság platformjává” kívánja tenni.

Nemes Dániel internetszakértő a Media1-nek írott elemzésében fejtette ki, miért komolytalan, amikor Elon Musk önmagát a szólásszabadság híveként igyekszik bemutatni – az írást ide kattintva olvashatja el.

Elon Musk amerikai milliárdos, a Tesla vezérigazgatója.
Elon Musk amerikai milliárdos, a Tesla vezérigazgatója. Fotó: stock / Depositphotos

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: stock / Depositphotos
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások