fbpx
Yettel üzlet egy bevásárlóközpontban.

5G-alapú otthoni internetszolgáltatást indít a Yettel Magyarország

Az új csomaggal akár az 1000 Mbit/s letöltési sebesség is elérhető.

5G technológián alapuló, lakossági ügyfeleknek szóló otthoni internetszolgáltatást indít a Yettel – jelentette be egy keddi közleményében a mobilszolgáltató.

A korlátlan adatforgalmat kínáló OtthonNet Pro-val vezeték nélküli, 5G-hálózaton akár a vezetékes hálózatoknál ismert sebesség is elérhető.

A mobilszolgáltató – akkor még Telenorkénttavaly ősszel vezetett be egy 4G-technológián alapuló otthoni szolgáltatást.

A most elindított OtthonNet Pro ideális választás azoknak, akik több eszköz párhuzamos egyidejű használata mellett szeretnének otthonra is gyors internetet – írták. Bizonyos eszközökkel, korlátlan adatforgalom mellett akár gigabites (1000 Mbps/sec) letöltési sebesség is elérhető a díjcsomaggal.

Rögzített irányítószámmal vehetők igénybe a csomagok

Több otthoni szolgáltatáscsomagot is kínál a Yettel. A legkisebb csomag, az OtthonNet átlagos internetezési szokásokhoz ideális: korlátlan adatforgalom mellett akár 150 Mbit/s becsült maximális letöltési sebességet nyújt. Az OtthonNet és az OtthonNet Pro előfizetői cím alapján érhető el, az előfizető szerződésben rögzített irányítószám alatt vehető igénybe. Emellett pedig ott, ahol nem elérhető az OtthonNet Pro vagy OtthonNet szolgáltatás, a Yettel az OtthonNet Lite csomagot ajánlja, amely 500 GB nappali adatmennyiség mellett 500 GB éjszakai adatkeretet tartalmaz, szintén akár 150 Mbit/s becsült maximális letöltési sebességgel.

„Azzal, hogy Magyarországon elsőként teremtünk olyan, az 5G technológiára épülő üzleti modellt, amely lakossági ügyfeleknek biztosít helyhez kötött vezeték nélküli internethozzáférést, újabb fontos lépést tettünk azon a stratégiai úton, hogy az ügyfelek otthonában is magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk. Hiszünk abban, hogy versenyképes alternatívát nyújtunk új szolgáltatásunkkal, és hogy az 5G alkalmas a hagyományos vezetékes technológiák helyettesítésére”

– mondta Peter Gazik, a Yettel Magyarország vezérigazgatója.

A néhány perce elhangzott sajtótájékoztatón elhangzott, hogy egyelőre korlátozott területen érhető el az új szolgáltatás. Minimális sebességgaranciát nem tesznek, de a szerelő ellenőrzi a bevezetés előtt a szolgáltatás minőségét, és ahol a bevezetés lehetséges, most 6 hónapos ingyenes próbalehetőséget kínál a Yettel, vagyis az ügyfelek meggondolhatják magukat, ha nincsenek megelégedve az otthoni mobilnet sebességével.

További információk a Yettel oldalán érhetőek el, ide kattintva.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Yettel üzlet Budapesten
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások