fbpx
A Telenor márciustól Yettel néven folytatja működését

Telenor-Yettel márkaváltás – Újdonságokat jelentettek be, miután megtörtént az átállás

Miután végleg elrepült a „kék propeller”, sajtótájékoztatón számolt be a távközlési vállalat vezetősége néhány újdonságról.

A mai napon hivatalosan is elindult a Yettel, a PPF Telecom Group új márkája, mely felváltja a Telenor nevet Magyarországon – számoltak be egy mai, keddi sajtótájékoztatón. A Telenor név kivezetését még január végén jelentették be: a névváltásra azért volt szükség, mert a Telenor még korábban kivonult Magyarországról.

„Az emberek technológiához való viszonya megváltozott, az online jelenlét és kapcsolódás mára elengedhetetlenné vált. Ügyfeleink elvárása, hogy támogassuk őket egyrészt a kiváló minőségű szolgáltatások elérhetőségében, másrészt, hogy segítsük őket egyensúlyt teremteni a számukra fontos dolgokban. A Yettel márka célja, hogy ösztönözze ügyfeleit az egyensúly elérésére az életben, és olyan termékeket és szolgáltatásokat kínáljon, amelyek támogatják ezt az ambíciót”

– fogalmazott Marek Slacik, a PPF Telecom Group ügyvezető igazgatója a keddi  sajtótájékoztatón.

Új márka, új tarifák

A márka indulásával a Yettel teljesen megújult tarifaportfóliót is kínál a számlás és a feltöltőkártyás ügyfelei számára. A számlás ajánlatok kiemelkedő elemei a Prime tarifák, amelyek a Yettel 5G-hálózatán is igénybe vehető korlátlan belföldi adatmennyiséget tartalmaznak, illetve több, az ügyfelek életét megkönnyítő szolgáltatást biztosítanak. Ilyenek például az elsőbbségi ügyintézés, vásárlás esetén 30 napos elállási lehetőség, a 0 forintos készülékajánlatok vagy a csoportosan elérhető havidíj-kedvezmények.

Újdonságként a feltöltőkártyás ügyfeleknek az egységesen 25 forintos percdíj mellett elérhetővé vált a korlátlan netezés lehetősége, illetve újdonság, hogy a legalább 1.500 forintos feltöltés esetén 1 nap korlátlan mobilinternet-hozzáférést ad a szolgáltató.

„A Yettel márka indulása egy hatalmas lehetőség arra, hogy a piacon eddig szokatlan, valóban meggyőző szolgáltatásokat kínáljunk meglévő és leendő ügyfeleinknek. Célunk azokra a megoldásokra fókuszálni, amelyek valóban előnyt jelentenek az ügyfeleknek, amelyek segítségével a XXI. században érzik magukat. Egyszerű, könnyen igénybe vehető szolgáltatásaink révén marad idejük arra, ami valóban fontos számukra, legyen az digitális vagy offline élmény”

– mondta Peter Gazik, a Yettel Magyarország vezérigazgatója.

Peter Gazik, a Yettel Magyarország vezérigazgatója a Yettel székháza előtt.
Peter Gazik, a Yettel Magyarország vezérigazgatója a Yettel székháza előtt. Fotó: Yettel. Hungary / Facebook.com

Az ügyfeleknek nincs teendőjük

A vállalat illetékesei leszögezték: a Yettel márka, és a Yettel Magyarország Zrt. hivatalos indulásával a szolgáltató ügyfeleinek semmilyen teendőjük nincsen, meglévő szerződésükkel az előfizetésüket és a benne foglalt szolgáltatásokat a korábbi feltételekkel használhatják tovább.

A társaság telefonos ügyfélszolgálata is változatlanul a 1220-as számon érhető el. A vállalat üzleteinek helyszínei nem változnak, de ezeken már a Yettel logót érdemes keresni.

Yettel és Telenor felirat a Telenor Magyarország Zrt. üzletében egy budai bevásárlóközpontban 2022. február 15-én. Márciustól nevet változtat a cseh PPF befektetői csoport tulajdonában álló mobiltársaság, új neve Yettel Magyarország Zrt. lesz.
Yettel és Telenor felirat a Telenor Magyarország Zrt. üzletében egy budai bevásárlóközpontban 2022. február 15-én. Fotó: MTI/Mónus Márton

A cég weboldala, annak elérhetősége és a Yettel mobilapplikációja megújul. A weboldal március 1-jétől a Yettel.hu címen érhető el, a korábbi mobilapplikációt pedig a Yettel alkalmazás váltja fel, amelynek frissítésére a régi alkalmazásba belépéskor egy támogató üzenet hívja fel a figyelmet, illetve március 1-jétől újonnan is letölthető az AppStore-ból, a Google Play áruházból és rövidesen az AppGallery-ből is.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint iratkozzon fel a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások