fbpx
hotel tv

Több tévécsatornát is kivesz a Vodafone az analóg televíziós kínálatából

Hamarosan, május 4-től megszűnik az Eurosport 1, a National Geographic, a Sport1, az AXN és a Comedy Central csatornák analóg műsorterjesztése Budapesten.

Erről a Media1 a Vodafone ügyfeleinek kiküldött tájékoztató leveléből értesült. A levélben hangsúlyozták, hogy a csatornák kivezetése az analóg kínálatból nem jelent szerződésmódosulást.

A szóban forgó tévécsatornák digitálisan ugyanis ezután is elérhetők lesznek.

A Vodafone kifejtette: a döntés csak azokat az ügyfeleket érinti, akik olyan tévével rendelkeznek a háztartásukban, amelyhez nincs médiaeszköz (médiabox vagy médiacard) csatlakoztatva, és amelyen analóg műsorjelek vannak behangolva.

Május 4-től a megszűnt csatornák helyén egy tájékoztató képüzenet lesz látható.

Amennyiben a Vodafone előfizetői a jövőben is hozzá szeretnének férni a televíziók műsoraihoz, azt javasolta a szolgáltató, hogy minden tévékészülékhez csatlakoztassanak egy médiaeszközt.

Vodafone TV beltéri egység távirányítóval
Vodafone TV beltéri egység távirányítóval. Fotó: vodafone.de sajtószoba

A Vodafone Magyarországnál egy ideje már zajlik az analóg csatornák kivezetése, illetve a digitális átállás, erről korábban itt írtunk.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások