fbpx
Bor.

Bezárt a WizzAir vezérigazgatójának webshopja

Több száz millió forintból indult el a vállalkozás, ami alig másfél év után be is zárt.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Egy tegnapi, keddi Facebook-bejegyzésben jelentette be a Váradi József WizzAir-vezérhez köthető Bar:24 borwebshop, hogy bezárja a kapuit – számolt be a Forbes.

Már az online kereskedés honlapján is csak annyi áll, hogy „Bezártunk. Köszönjük, hogy velünk tartottál!”.

A bezárt Bar:24 honlapja.
A bezárt Bar:24 honlapja.

A webshop 2020 decemberében indult magyar borkínálattal, és a fővárosban akár 4 órán belüli kiszállítási idővel. A későbbi tervek között szerepelt a kínálat külföldi borokkal és röviditalokkal történő bővítése, és a külföldi terjeszkedés is.

Váradi, aki a WizzAir vezérigazgatói széke mellett a mádi Juliet Victor pincészet tulajdonosa is, több magánbefektetővel összefogva több száz millió forintot invesztált a cég indításába – emlékeztetett a Forbes.

Más irányban folytatnák a tulajdonosok

A Napi.hu portál megkeresésére Müller Zsolt András ügyvezető igazgató elmondta: a Bar:24 indításakor „lényegesen nagyobb dinamikát terveztek” elérni, a piac „megművelésére”. Őt is meglepte, amikor a tulajdonosi kör közölte vele a megszűnést, amire a hivatalos magyarázat szerint azért került sor, mert

a tulajdonosok úgy döntöttek, a kereskedelmi tevékenységet is, és a borral való foglalatoskodást is más irányban kívánják folytatni.

Müller hozzátette: a mintegy 60 borászattal szemben fennálló szerződéseket, valamint az abban foglaltakat teljesíteni szeretnék.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Kiemelt fotó: stock / Depositpohotos.com
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások