fbpx
Benjamin Hall, a Fox News tudósítója.

Súlyos és maradandó sérüléseket szerzett a Fox News tudósítója a márciusi kijevi támadásban

Összességében azonban szerencsésnek érzi magát, hogy életben van.

Mint arról a Media1 beszámolt, március elején Benjamin Hall, a Fox News tudósítója Pierre Zakrzewski operatőrrel és Oleksandra Kuvshinova ukrán újságíróval dolgozott, amikor járművüket március 16-án eltalálta az orosz csapatok tüzérségi lövedéke Kijev közelében. A támadásban Pierre Zakrzewski és Oleksandra Kuvshinova elhunyt.

Benjamin Hall súlyosan megsérült, és most nyilatkozott először nyilvánosan – számolt be a Fox News nyomán a Telex.

„Összegezve, elvesztettem a fél lábamat, a másikon pedig a lábfejemet. Az egyik karomat most rakják össze, az egyik szememmel már nem látok és a hallásom is tönkrement. De mindent egybevetve, rohadt szerencsésnek érzem magam, hogy itt lehetek”

– fogalmazott Hall.

A 24 éves Oleksandra Kuvshinova tanácsadóként és fixerként segítette a Fox News stábját, míg az 55 éves Pierre Zakrzewski kapcsán úgy fogalmazott a Fox, hogy a csatorna legendája volt, aki kulcsszerepet játszott abban, hogy az amerikaiak afganisztáni kivonulását követően a szabadúszó munkatársak elhagyhassák az országot.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Benjamin Hall, a Fox News tudósítója. Fotó: Benjamin Hall / Twitter.com
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások