fbpx
Telekom.

Megújul a Telekom TV

Új felületet és funkciókat kap a platform.

Zajlik a Magyar Telekom IPTV-platformjának fejlesztése, folyamatban van a tesztelési folyamata annak a szoftverkiadásnak, amely rövid időn belül megérkezhet a szolgáltató által tavaly bevezetett új, androidos beltéri egységeire – számolt be a HWSW.

A portál szerint az új szoftverkiadás középpontjában egy teljesen megújult felhasználói interfész (felület) áll, melyet kifejezetten a Magyar Telekomot tulajdonló Deutsche Telekom cégcsoport igényei szerint alakítottak ki, és a jövőben több leányvállalatnál is elindul a tömeges bevezetése.

Androidos beltéri egység a Magyar Telekom honlapján.
Androidos beltéri egység a Magyar Telekom honlapján. Fotó: telekom.hu

Ilyen lesz az új szoftver

Az új felületen a korábbinál nagyobb hangsúlyt kapnak a tartalomajánló rendszerek – azonban továbbra is csak a Telekom lineáris vagy on-demand kínálatában szereplő tartalmak szerepelnek majd az alkalmazás nyitóoldalán.

Az új szoftver egyszerűbbé teszi majd az eszközre történő bejelentkezést is azáltal, hogy a platform használatához nem kell többé Telekom-fiók adatokat megadni, illetve a rendszer indulását követően nem jelenik meg többé automatikusan a főmenü, mely a Telekomhoz érkezett visszajelzések alapján zavarta a felhasználók jelentős részét.

Egy hiányosságot is pótolnak majd, lehetőség lesz majd ugyanis a csatornák egyéni sorrendbe rendezésére.

Van, ami továbbra is hiányozni fog a szoftverből: nem lesz Chromecast-támogatás, és a Netflix alkalmazása sem lesz telepíthető a beltéri egységekre.

Arról egyelőre még nincs információ, hogy a szoftver pontosan mikor érkezik meg.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Kiemelt fotó: stock / Depositphotos.com
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások