fbpx
coub

Megmenekült a Coub

Hivatalos bejelentés egyelőre még nincs, de a jelenlegi tulajdonos társalapítója egy megkeresésre megerősítette, hogy találtak egy vevőt a felületre.

Mint arról március közepén a Media1 is beszámolt, a Coub tulajdonosa, a Komitet arra figyelmeztetett, hogy a platform április 1-jével bezár.

A Coub azonban végül mégsem állt le a korábban bejelentett napon, és azóta is üzemel – a főoldalon olvasható figyelmeztetés is eltűnt.

Mint a mai hírében a Telex fogalmazott, a tervezett bezárás oka nem az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos szankciókkal volt összefüggésben, ugyanis a Komitet már tavaly, december 7-én jelezte, hogy elfogyott a fejlesztésre fordítható pénz, ezért vevőt kerestek az oldalnak – erre hivatkozott a március 15-i bejelentés is.

A Telex, mivel a Coub továbbra is elérhető – a platform pedig semmilyen formában nem kommunikálta ezt –, levelet írt a Coubnak és az azt tulajdonló Komitetnek is. Válasz Vladislav Tsyplukhintól, a Komitet társalapítójától érkezett, aki a következőképpen fogalmazott a portálnak:

„Találtunk egy vevőt, aki folytatja a Coub fejlesztését. A bejelentés a mai napon fog megjelenni a weboldalon”.

Így tehát úgy tűnik, megmenekült a rövid videókról ismertté vált platform.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Kiemelt fotó: stock / Depositphotos.com
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások