fbpx
CANAL+, Spi International

Zöld lámpát kapott az SPI és a Canal+ médiacsoport egyesülése

Minden akadály elhárult az akvizíció elől.

A Canal+ Group és az SPI International egy közös közleményben jelentette be kedden, hogy sikeresen lezárult az SPI integrálása a Canal+ Group cégcsoportba, miután az összes érintett európai joghatóság valamennyi illetékes szerve jóváhagyta a vásárlást.

Mint arról a Media1 beszámolt, a tranzakciót még 2021 szeptemberében jelentették be a felek.

Mint a mostani közleményben fogalmaztak, a felvásárlás lehetőséget kínál a Canal+ számára a Pay TV ajánlatainak megerősítésére az európai piacon, továbbá az akvizíciónak köszönhetően új szolgáltatásokkal szélesítheti a palettáját.

Az SPI – mely olyan tévécsatornák tulajdonosa mint például a Filmbox – globális médiavállalatként 6 kontinensen 42 tévécsatornát és számos digitális szolgáltatást üzemeltet. A CANAL+ Csoport jelentős szerepet tölt be a világban a fizetős televíziózásban, és meghatározó szereplője a franciaországi ingyenes televíziós piacnak – összesen 40 országban van jelen Európában, Afrikában és Ázsiában.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások