fbpx
Keszler Renáta, az Otthonok&Megoldások magazin új főszerkesztője.

Új főszerkesztő az Otthonok&Megoldások magazin élén

Új főszerkesztővel, Keszler Renátával folytatja a munkát az Otthonok&Megoldások magazin szerkesztősége

Erről a lap kiadója, a Marquard Media Magyarország számolt be.

A Media1-hez is eljuttatott közleményben úgy fogalmaztak, az új főszerkesztő 17 éve dolgozik a médiában, az utóbbi években a Lakáskultúra magazin vezető képszerkesztőjeként és produkciós vezetőjeként tevékenykedett.

A magazint 2015 óta készíti a Marquard tartalomstratégiai kreatív műhelye, a Content Studio a Fundamenta számára.

„Büszkék vagyunk a sokrétű és nagyon sikeres Otthonok&Megoldások projektre. A Content Studio tartalomgyártói szakértelmét, terjesztési kapacitását, több évtizedes kiadói tapasztalatát biztosítja az ügyfeleknek. A Fundamenta számára a Marquard Group Hungary teljeskörű sales tevékenységet végez, ellátja a terjesztési feladatokat a digitális és a nyomtatott kiadványok esetében is, valamint menedzseli a projekthez tartozó közösségi média platformokat. Üdvözöljük a csapatban Renátát”

– mondta el Alberti Petra, a kiadó tartalomigazgatója.

„Tartalmas magazint készítünk, amelyből az olvasók az otthonteremtés, lakberendezés témájában kaphatnak hasznos tanácsokat, tippeket, színes riportokat, miközben az ingatlanpiaci eseményekbe is betekintést nyújtunk. Tesszük mindezt pontos költségtervekkel és beruházási javaslatokkal kiegészítve. A 100 oldalas prémium kiadvány előállítása komoly szakmai feladat, amely során minden eddigi tapasztalatomat kamatoztathatom”

– fogalmazott Keszler Renáta.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon, a Twitteren és a Telegramon, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

Borító: Keszler Renáta, az Otthonok&Megoldások magazin új főszerkesztője. Fotó: Astoria Agency
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások