fbpx
Jótékonysági licit.

Már zajlik a licit, amellyel az ukrajnai háborúból menekülőkön próbál segíteni 14 ügynökség

14 ügynökség és művész összefogásával kezdetét vette egy online árverés, amiből a befolyó összeget a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak utalnak el a menekültek megsegítésére.

A jótékonysági licitet megvalósító Salt Communications a Media1-hez is eljuttatott szerdai közleménye szerint a közös akcióhoz csatlakozott Benedek Levente alkotó, a DEDU Digital Education Kft., az Emerald PR Kft., az eSCom Kommunikációs Ügynökség, a Grafcom Media Kft., a GreenRoom Kft., a Hyper&Hyper, a Publicis Groupe Hungary, a Salt Communications Kft., Szabo Christina alkotó, a Tangram-Budapest Studio Bt., az Uniomedia x mgmuszka, a V.M. Komm Kft. és a VMLY&R Hungary Kft.

A résztvevő ügynökségek egyenként egy-egy darab, béke tematikájú munkát, grafikát ajánlottak fel.

Mint írták: az online licitálásra március 16-tól a Salt Communications Facebook oldalán van lehetőség, mely ide kattintva érhető el.

Hozzátették: a béke tematikájú kreatív munkák aukciójából befolyt összeget a licitálók közvetlenül a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számlájára utalják majd el. A legmagasabb összeggel licitálók a befizetés után nyomtatott formában kapják meg az elkészített grafikát, kiegészítve egy elismervénnyel, amelyet a felajánlók fognak postán kézbesíteni.

Iratkozzon fel a Telegram-hírcsatornánkra, hogy ne maradjon le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon, a Twitteren is, kérheti a Media1 napi e-mailes hírszolgáltatását is!

Borító: Salt Communications
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások