fbpx
A One névre váltó Telenor Montenegro új logója.

ONE néven folytatja a 4iG által felvásárolt Telenor Montenegro

Márkanevet vált a mobilszolgáltató, mely új logóval és ONE márkanévvel folytatja működését a montenegrói mobilpiacon.

A Jászai Gellért nevével fémjelzett 4iG csütörtöki, a Media1-hez is eljuttatott tájékoztatása szerint a márkanév cseréjére nem a Telenor Montenegro tavaly decemberi tulajdonváltása miatt került sor, hanem mert a norvég Telenor a podgoricai székhellyel működő mobilszolgáltató 2018-as értékesítésekor egyszeri hosszabbítást követően végül 2022 március végéig járult hozzá a márkanév használatához.

A közlemény szerint a Telenor Montenegro valamennyi arculati elemét ONE-ra cserélik március 31-ig. A márkaváltás részeként a montenegrói társaság neve ONE Crna Gora DOO-ra változik, és a telefonokon megjelenő szolgáltatónév is ONE-ra vált március végétől.

Hozzátették: az új márkastratégiát a 4iG és a McCann Budapest kreatív ügynökség munkatársai közösen dolgozták ki.

Március 1-jétől Yettel név alatt folytatja a PPF Csoport tulajdonában álló magyar Telenor is, de az új nevet bevezették Bulgáriában és Szerbiában is.

Arról, hogy a 4iG hogyan terjeszkedik, itt érhetők el korábbi írásaink. A 4iG terjeszkedéséről beszélgettünk nemrégiben Koi Tamás szakújságíróval a Media1 podcastjában is, ami elérhető itt.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások