fbpx
Ukrajnából menekülők.

Orosz-ukrán háború: adományozásra buzdít a Fókusz és az RTL Magyarország

Adásban is többször foglalkoznak az ukrajnai háborúval, valamint az Ökumenikus Segélyszervezet munkájával.

Az RTL Magyarország szerdai, a Media1-hez eljuttatott közleménye felhívta a figyelmet arra, hogy az ukrajnai háború miatt ismét él az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonala; a telefonszám felhívásával vagy egy sms küldésével az RTL Magyarország nézői is hozzájárulhatnak hívásonként 250 forinttal a szervezet segítségnyújtásához.

Mint azt felidézték: a tévétársaság hosszú évek óta támogatja az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját: a Fókusz és Fókusz Plusz című műsorok rendszeresen gyűjtenek adományt a segélyszervezettel karöltve.

A Fókuszban is buzdítanak majd adományozásra

Egyébként az RTL hír- és infotainment műsorai, és az RTL.hu videós híroldal is kiemelten foglalkozik az ukrajnai háborúval, a hírigazgatóság munkatársai a magyar-ukrán határról folyamatosan tudósítják az nézőket.

A Fókusz adásai emellett több alkalommal is adományozásra buzdítják majd a nézőket, és az infotainment műsor riportokban számol be arról, hogy a segélyszervezet hogyan segít a háború áldozatainak és a menekülteknek Ukrajnában és Magyarországon.

Mint arról korábban a Media1 már beszámolt, a TV2 egyik műsora, a Sztárban sztár is segíteni próbál a menekülteknek.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint iratkozzon fel a hírlevelünkre is!

Kiemelt fotó: RTL sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások