fbpx
Éljen Julien király!

Új sorozatokat tűz képernyőre a TV2 Kids

Több új sorozat is debütál a TV2 Média Csoport gyerekcsatornáján, a TV2 Kids-en márciusban. Nyereményjátékot is hirdetnek.

Ezt hétfői, a Media1-hez is eljuttatott közleményében tudatta a gyerekcsatornát működtető TV2 Csoport.

Mint írták: március 7-től érkezik a Madagaszkár kedvelőinek az Éljen Julien király! minden hétköznap este 19:30-kor:

„A partimániás maki megörökli a trónt nagybácsikájától, ám nem egyszerű elirányítani a birodalmat, így segítségére lesz a nála sokkal megfontoltabb tanácsadója, Maurice, a királyi lábért rajongó Mort, valamint személyes testőre, Clover is”

– írták a sorozatról.

A Madagaszkár–mesefilmeket is megismétlik: március 12-én és 13-án 18:25-től 20:00-tól érkezik a Madagaszkár, a Madagaszkár 2, a Madagaszkár 3 és a Madagaszkár pingvinjei.

A Dreamworks másik kalandfilm-sorozata, a Szilaj, a szabadon száguldó 20 órától lesz képernyőn március 7-től:

„Lucky, a belevaló 12 éves kislány összebarátkozik egy vad musztánggal, akinek a Szilaj nevet adja. Két barátjával, Abigaillel és Prúval, valamint lovaikkal együtt egy mókával teli világot fedeznek fel. Együtt tapasztalják meg milyen igazán szabadnak lenni”

– írták a meséről.

Szilaj, a szabadon száguldó.
Szilaj, a szabadon száguldó. Fotó: TV2 sajtószoba

A későn fekvők 22:40-től láthatják a Mr. Peabody és Sherman show-t:

„Mr. Peabody a fiával, Shermann-nel közösen házigazdái az egyik legnézettebb éjszakai szórakoztató műsornak, ahol bármi megtörténhet”.

Mr. Peabody és Sherman show.
Mr. Peabody és Sherman show. Fotó: TV2 sajtószoba

Premier mesék is érkeznek a csatornára: március 7-től minden hétköznap 18 órától vetítik a Borsszem Bheem című sorozatot:

„A főszereplő csöppséget kiapaszthatatlan kíváncsisága és szuperereje bajba és kalandok egész sorába keveri indiai szülőfalujában”.

18:20-tól pedig a Booba kerül képernyőre:

„A kíváncsi szőrmók számára a világ csupa rejtély, és mivel nyitottan közelít az őt körülvevő csodákhoz, a mindennapi környezetében is számtalan kalandot talál”.

Nyereményjáték is indul

Nyereményjátékot is indít a TV2 Kids február 28. és március 7. között. Mint a közlemény fogalmazott, azok között sorsolják ki az ajándékokat, akik megírják a csatorna Facebook-oldalán a Dreamworks nyereményjáték poszt alatt kommentben: mely három mese debütál 2022. március 7-én a TV2 Kids csatornán.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint iratkozzon fel a hírlevelünkre is!

Borító: Éljen Julien király! Fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások