fbpx
Kicsoda Orbán Viktor?

Kicsoda Orbán Viktor? Dokumentumfilmet készített a HVG a miniszterelnök múltjáról és személyiségváltozásairól

A HVG stábja azt ígéri, hogy az ötrészes dokumentumfilm-sorozat alapján sok érdekesség kiderül az eddig összesen 16 évet hatalomban töltő kormányfőről.

A dokumentumfilm-sorozat, melynek első részét holnap, szerdán teszik közzé a hvg360-on, a HVG fizetős online szolgáltatásában, sok mindent érthetővé tesz majd Orbán Viktorral kapcsolatban. Nagy Iván Zsolt, a HVG felelős szerkesztője a Media1-nek kedden telefonon elmondta, hogy egy ötfős stábbal hosszú hónapokon át dolgoztak az új dokumentumfilm-sorozat öt epizódján.

Hogy kiderüljön, kicsoda Orbán Viktor, olyan emberekkel beszélgettek, akik a kormányfő életének különböző szakaszaiban közvetlen kapcsolatban is álltak vele, így közelről figyelhették meg személyisége változásait, emberi kapcsolatai alakulásait és azt, hogy miként rajzolódott ki a politikai viselkedése, és azt milyen események, illetve kik befolyásolták.

A dokumentumfilmet Orbán barátjai, kollégái, társai, tanárai emlékei alapján készítették, de rengeteg archív felvételt is felidéznek benne.

A film elkészítését részben az is tette indokolttá, hogy április 3-án először szavazhatnak olyanok a választásokon, akik 2010-ben kezdték az iskolát. Az a generáció, amelynek felnőtté válását egy állandó pont kísérte: Magyarország miniszterelnökét ez alatt végig Orbán Viktornak hívják.

Kicsoda Orbán Viktor?

A Kicsoda Orbán Viktor? című dokumentumfilmben látható interjúkat Dezső András Pulitzer-emlékdíjas újságíró készítette, de a munkából a HVG több más ismert munkatársa is kivette a részét.

Az egyes epizódok hetente érkeznek majd a hvg360-ra szerdától.

Íme már most a HVG engedélyével az előzetese a szerdai első résznek.

További hírek találhatók a Media1-en. Csatlakozhat hozzánk Facebookon is.
 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások