fbpx
RTL Most + és RTL+ UEFA együttműködés

Folytatódik az RTL+ műsorán és az RTL Most+ felületen az UEFA Európa Liga és UEFA Konferencia Liga

Február 17-én az egyenes kieséses szakasszal folytatódik az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga kupasorozat közvetítése, az RTL+ műsorán és az RTL Most+ online platformján.

Mint arról korábban a Media1 már beszámolt, a 2021/22-es idényben az RTL Magyarország újra pályára lépett és nagy presztízsű, nemzetközi sporteseményt közvetít, a megújult RTL+ csatornán, illetve ezzel párhuzamosan meccsdömpinget ad a prémium online platformján, az RTL Most+ felületén. Az online meccsek akár táblagépen vagy akár mobiltelefonon keresztül, vagy televízió készülékre kivetítve vagy laptopról, azaz teljesen platformfüggetlenül láthatók.

Az RTL+ hetente, fordulónként két meccset sugároz élőben, míg az RTL Most+ több meccset streamel, valamint a felületen visszanézhetők a mérkőzések.

A futballmeccseket Gyetván Csaba felvezetésével, ismert szakértőkkel, valamint Gundel Takács Gábor, Haraszti Ádám (a Sport TV kommentátora) és Somos Zoltán kommentárjával láthatják a szurkolók.

Az oda-visszavágókat az UEFA Bajnokok Ligája csoportköreinek harmadik helyezettjei és az UEFA Európa Liga csoportköreiből második helyen továbbjutott csapatai játsszák. Amennyiben a visszavágók 90. percét követően gólegyenlőség állna fenn, kétszer 15 perc hosszabbításban, illetve szükség szerint büntetőpárbajon dől el a továbbjutás kérdése.

Az UEFA Európa Ligában harcol a kupagyőzelemért többek között a spanyol élvonalból az FC Barcelona, a Real Betis, a Real Sociedad, a Sevilla, az olasz élvonalból az Atalanta, a Lazio, a német első osztályból a Borussia Dortmund, a Bayer Leverkusen, az RB Leipzig, valamint számos országból érkezett topcsapatok – írja a tévétársaság pénteki közleményében.

A kínálatot hetente jelentkező UEFA-magazinműsor is kiegészíti, mely az RTL+ műsorán és az RTL Most+ felületén is elérhető.

Még több hír érhető el a Media1-en.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások