fbpx
Esport, gaming, videojáték.

Az Index együttműködést kötött az Esport1 portállal

Hírgyűjtő dobozt kap az e-sporttal foglalkozó honlap az Index címoldalán.

Együttműködésbe kezdett az Index.hu és az Esport1 portál – jelentette be hétfőn szolgálati közleményben az Indamedia hírportálja.

A partnerség keretében az e-sporttal foglalkozó szakportál legfrissebb hírei elérhetők lesznek az Index.hu címlapján is.

A bejelentés szerint az Esport1 a videójátékok széles skálájával foglalkozik, az Index címlapjára a „lazább, mindenki számára könnyen értelmezhető” hírek kerülnek majd ki.

Az Esport1 címlapja.
Az Esport1 címlapja. Fotó: esport1.hu.

Mint a bejelentésben fogalmaztak, „remek lehetőség ez azoknak, akik most ismerkednek a sportággal, vagy szeretnének értesülni a legfrissebb hírekről nap mint nap”.

Az Esport1 hírei az Index címlapján az Ingatlan.com doboza alatt olvashatók, és a Media1 tapasztalatai szerint már meg is jelennek.

Az Esport1 doboza az Index.hu címlapján.
Az Esport1 doboza az Index.hu címlapján.

 

Az Index címoldala január óta jelentősen megváltozott. Épp ma írtunk arról, hogy milyen hatása volt a Portfolio.hu látogatottságára annak, hogy a gazdasági hírportál és az Index közötti 10 éve együttműködés befejeződött, és már nem érhetők el a tartalmai: meglepetésre a Portfolio látogatottsága nem csökkent, sőt még növekedett is. Az Index honlapjáról az év elején ezenkívül lekerült az Otthontérkép doboza is, melynek a helyére az Ingatlan.com került.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

Kiemelt fotó: stock / Depositphotos.com
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások