fbpx
The Hate We Cant Forget | A Holocaust Memorial Special – Wednesday 1/26 on MTV

Megrendítő holokauszt-filmet mutat be az MTV

Rendhagyó műsorral, a The Hate We Can’t Forget című alkotás bemutatásával jelentkezik az MTV Hungary január 27-én, csütörtökön a Holokauszt nemzetközi emléknapján, hogy így emlékezzen meg a népirtás áldozatairól.

A XX. század egyik legsúlyosabb történelmi rémtettét feldolgozó dokumentumfilm célja napjaink generációja számára átadni, mit is jelentett mindaz, ami több mint 75 évvel ezelőtt történt. A csütörtökön 22 órakor kezdődő The Hate We Can’t Forget című alkotás házigazdája a háromszoros Emmy-díjas színésznő, Julianna Margulies, A Vészhelyzet és A férjem védelmében című sikersorozatok színésznője lesz – derül ki az MTV Hungary mai, szerdai, a Media1-hez eljuttatott közleményéből.

Az MTV dokumentumfilmje meg szeretné ismertetni  a Z-generáció tagjaival, milyen szörnyűségek történtek a II. világháború idején és hány ember veszett oda a módszeres népirtás, a holokauszt miatt.

A The Hate We Can’t Forget négy túlélő szemszögéből mutatja meg, milyen volt átélni ezt az időszakot. Egyikük története lehengerli egy texasi középiskola diákjait, akik még sosem hallottak a hatmillió áldozatot követelő eseményekről. A műsor során megismerhetjük egy pár sorsát is, akik gyerekként voltak tanúi a történteknek, valamint egy férfiét, akit maga Anne Frank dajkált.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: Julianna Margulies a “The Hate We Can’t Forget – A Holocaust Memorial Special” műsorvezetőjeként a New York városában található központi zsinagógában. Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for MTV Entertainment Group
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások