fbpx
Heineken.

Kihirdették a Heineken Hungária Sajtódíj pályázatának nyerteseit

„Fenntarthatóság a hazai vendéglátóiparban és a gasztronómiában” témában hirdettek pályázatot újságírók szerkesztők, bloggerek, illetve vloggerek számára. Mutatjuk a díjazott munkákat.

A Heineken bejelentette, hogy ősszel meghirdetett sajtódíjának fődíját Gábor-Vígh Vanda el, a Városi Élet című rádiós magazinműsorának „Fenntarthatóság a termőföldtől az asztalig” című epizódjával. Az epizód október 29-én a debreceni FM90 Campus Rádióban hangzott el.

A zsűri indoklása szerint a szerkesztő-műsorvezető azzal érdemelte ki az elismerést, hogy a fenntarthatóságról és a szemléletváltás fontosságáról olyan komplex, értő és értékteremtő tartalmat állított elő, amely – közérthető formában – a szakma és a fogyasztók számára egyaránt jól célzott üzeneteket fogalmazott meg.

A győztes nyereménye a Sajtódíj trófea mellett egy utazás Amszterdamba, ahol a holland Heineken Experience látogatóközpont mellett egy egész napos városnézésen, illetve sörtúrán is részt vehet.

Két különdíjat is kiosztottak

A beérkezett pályázatok között több kiemelkedő alkotás is szerepelt, így a zsűri két különdíjat is kiosztott, amelyekkel Szekeres Andrea (Travelo.hu) és Petz Anna (Kepmas.hu) munkáit ismerték el: előbbi ITT, utóbbi ITT érhető el. Mindkét alkotás körültekintő, az adott témában értő és inspiráló volt – húzták alá.

Ludvig Orsolya, a sörmárka vállalati kapcsolatok és kommunikációs vezetője, a bíráló zsűri vezetője elmondta, hogy a pályázatot az idei évben is meghirdetik majd.

Az elismeréseket eredetileg egy ünnepélyes díjátadó keretében szerették volna kiosztani, de a járványhelyzetre tekintettel úgy döntöttek, ezt egy későbbi időpontban tartják meg.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

Kiemelt fotó: stock / Depositphotos.com
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások