fbpx
Rónai Egon, az ATV Húzós című műsorának műsorvezetője

Rónai Egon Húzós című műsora átköltözött az ATV YouTube csatornájára és rögtön nagyot tarolt

Az ATV egyik legrégebbi műsora idén januártól a YouTube-on keresztül jelentkezik. Az első, a videómegosztón keresztül megosztott adást pár nap alatt több mint 100 ezren nézték meg. A napokban egyébként Lakner & Ceglédi néven egy teljesen új műsort is indított a csatorna, kifejezetten a YouTube-on, podcastként.

Az ATV a Media1-hez eljuttatott csütörtöki közleményben tudatta, hogy a 2011 májusában indult, mostanra több mint 350 adással jelentkező Húzós, amelyben több mint 600 közéleti szereplő, művész, sportoló, politikus, tudós vendégeskedett, idén januártól változatlan formában,  de más platformon, az ATV Magyarország YouTube csatornáján jelenik meg. Az első, YouTube-ra készült adásnak, melynek Dr. Zacher Gábor orvos volt a vendége, 5 nap alatt 100.000 megtekintése lett.

Hozzátették: a csatorna büszke rá, hogy a műsor a videómegosztón is sikeres és nézett lett, rengeteg pozitív visszajelzés érkezett.

Jelezték azt is, hogy péntek este érkezik az évad második adása a YouTube-ra, melyben Rónai Egon vendége a COVID-ból felgyógyult Földes László Hobo lesz.

Az ATV YouTube-csatornáján már elérhető a kapcsolódó rövid előzetes is.

A televíziós vállalat YouTube-felületén egyébként ott jártunkkor megtaláltunk egy teljesen új, podcast jellegű műsort is Lakner & Ceglédi néven, amelyben Lakner Zoltán (politológus, a Jelen című hetilap főszerkesztője) és Czeglédi Zoltán politikai elemző, műsorvezető beszélget közéleti témákról. Az új podcastnak január 8-án volt a premierje, és a videó alatt lévő statisztika szerint máris 50 ezres nézettségnél tart.

További hírek érhetők el a Media1.hu oldalon. Csatlakozhat hozzánk Facebookon is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások