fbpx
Ingatlannet.hu

Felvásárolta a Bank360 az Ingatlannet.hu ingatlanportált

Így ki tudják használni a banki szolgáltatásokat közvetítő oldal és az ingatlanpiaci oldal közötti szinergiákat.

Új tulajdonoshoz került a 22 éve alapított Ingatlannet.hu ingatlanhirdető- és keresőportál – tudatta kedden a Media1-hez eljuttatott közleményében a vevő, a Bank360 Zrt. A tájékoztatás szerint az Ingatlannet.hu portálon jelenleg 112 ezer eladó vagy kiadó ingatlan szerepel az ország minden pontjáról.

A vásárló, a Bank360 a saját portálján pénzügyi kalkulátorokat működtet. A 2016-ban banki szakemberek által alapított cég azt a célt tűzte ki maga elé, hogy független társaságként segít összehasonlítani az érdeklődőknek a különböző pénzügyi termékeket, hiteleket, befektetéseket.

„A szolgáltatás- és árösszehasonlító portálok az egész világon egyre népszerűbbek, és ezt tapasztaljuk Magyarországon is. A továbbfejlődés kulcsa az, hogy képesek legyünk egyre több kérdésben minél személyre szabottabban kiszolgálni az ügyfeleket. Ehhez már nemcsak arra van szükség, hogy sok cég sok termékét tudják összehasonlítani egyszerre, hanem arra is, hogy az egymáshoz kapcsolódó kérdéseikre is egyszerűen és egy helyen kaphassanak választ”

– fogalmazott Turmezey Tamás, a Bank360.hu alapító tulajdonosa.

Surányi Levente, a Bank360 másik alapítója és tulajdonostársa szerint ennek az ügyféligénynek tudnak még jobban eleget tenni az Ingatlannet.hu megvásárlásával és integrálásával. Mint a közleményben fogalmaztak, a két portál együttműködésével egyfelől a lakásvásárlást tervező érdeklődők azonnal tájékozódni tudnak a kiválasztott ingatlanhoz igénybe vehető hitelekről, támogatásokról, másfelől pedig a Bank360.hu-n kalkulálók is rögtön megnézhetik a számukra megfelelő ingatlanokat.

Az alapítók az Ingatlannet.hu megvásárlása és továbbfejlesztése mellett olyan újításokat is terveznek 2022-ben, amelyekkel ezt a kínálatot tudják bővíteni. A cél az, hogy a Bank360.hu a tanácsaival és kalkulátoraival minél több, akár egymással összefüggő pénzügyi döntésben is segíteni tudjon az érdeklődőknek a piaci ajánlatok összehasonlításával és a konstrukciók, szabályok egyszerű átlátható leírásával.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: ingatlannet.hu
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások