fbpx
Így lettem - podcast és videósorozat Mészáros Antónia, az UNICEF ügyvezetőjének műsorvezetésével

Mészáros Antónia újra műsorvezető lett

Az UNICEF Magyarország ügyvezetője ezentúl podcastot és videós sorozatot is készít.

Mészáros Antónia 2017-ben távozott a médiából és lett az UNICEF Magyarország ügyvezető igazgatója, mostantól viszont újra műsorvezetőként találkozhatnak vele a nézők. Ugyanis Így lettem címmel az UNICEF a gyerekkor fontosságáról indított podcastot és egyben videósorozatot, és ennek az MTV és az ATV volt képernyőse a műsorvezetője.

A hetente új adással jelentkező produkcióban sztárok, tudósok, elismert szakemberek és közéleti személyiségek mesélnek arról, hogy milyen korai élmények, körülmények, kapcsolatok vagy akár traumák formálták a személyiségüket.

Mészáros Antónia szerdánként jelentkezik új epizódokkal az UNICEF Magyarország YouTube-csatornáján és a Spotify-on, az unicef.hu/igy-lettem weboldalon pedig további tartalmakat is találnak az érdeklődők. Az első adás vendége Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus, aki saját személyes történetének megosztásán túl szakértőként is felvezeti a tízrészes beszélgetéssorozatot. A későbbi vendégek között szerepel például Istenes Bence, Palya Bea, Fördős Zé és Szlávik János.

Már el is készült az első adáshoz kapcsolódóan egy rövid ajánló.

Ez pedig a teljes adás.

A beszélgetéssorozat megvalósulását a Praktiker támogatja. Az Így lettem felvétele a BROCASTERZ stúdiójában történik, és az adások menedzsmentjét is az ügynökség intézi.

Az UNICEF immár 75 éve dolgozik azért, hogy minden gyerek kibontakoztathassa a benne rejlő képességeket és egészséges, békés gyermekkorban lehessen része.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító:  Így lettem – podcast és videósorozat Mészáros Antónia, az UNICEF ügyvezetőjének műsorvezetésével
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások