fbpx
A Szex és New York új fejezete, az És egyszer csak című sorozat egyik jelenete.

Bejelentette a Szex és New York folytatása, az És egyszer csak premierjének időpontját az HBO

Magyar feliratos előzetest is kaptunk.

Az HBO MAX Original sorozata, az És egyszer csak (And Just Like That) december 9-én, dupla epizóddal érkezik az HBO GO internetes platformra – adta hírül pénteki közleményében a Warner Media.

A premiert követően hetente érkeznek majd a friss epizódok. A Michael Patrick King executive produceri felügyelete alatt készülő És egyszer csak a Szex és New York új fejezete, amely Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) és Charlotte (Kristin Davis) történetét követi, ahogyan a harmincas éveik életének és baráti viszonyainak bonyolult valóságától eljutnak az ötvenes éveik életének és baráti viszonyainak még bonyolultabb valóságáig.

Magyar feliratos előzetes is készült:

A sorozatot jelenleg New Yorkban forgatják a korábban bejelentett szereplők – többek között Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson és Evan Handler – részvételével.

A produkció executive producerei: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky, John Melfi és Michael Patrick King. A forgatókönyvírók többek között Michael Patrick King, Samantha Irby, Rachna Fruchbom, Keli Goff, Julie Rottenberg és Elisa Zuritsky. A Szex és New York című HBO-sorozat alkotója Darren Star, a sorozat Candace Bushnell azonos című regénye alapján keletkezett.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Az És egyszer csak című sorozat egyik jelenete. Fotó: Warner Media
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások